PORUKE "PRAVI ŽIVOT U BOGU" koje Vassula Ryden, grčka pravoslavka, prima od Boga još od 1985., poznate su diljem svijeta. Prevedene su već na 50-tak jezika, a Vassula ih pronosi svijetom svim ljudima koji ih žele čuti.

Ona govori o porukama i kršćanima i nekršćanima, i kao što kaže: Ja nemam predrasuda - ako me zovu katolici, ja idem katolicima, ako me zovu luterani, ja idem luteranima, ako me zovu pravoslavci, ja idem pravoslavcima. I uvijek se osjećam kao jedna od njih!

MOJ ANĐEO DANIJEL

Moj anđeo Danijel
MOJ ANĐEO DANIJEL početak je poruka PRAVOG ŽIVOTA U BOGU - prvo javljanje Vassulina anđela Danijela koji ju je pripravljao za susret s Bogom.

Tek je poslije odlučeno da se i ta knjiga objavi, jer je zapravo korisna za svaku dušu i njezin odnos s Bogom.Ova komunikacija anđela i Vassule bila je za njezino poučavanje i radikalnu pripravu za primanje poruka, koja je podrazumijevala pouku i očišćenje da bi mogla susresti Boga.U ovoj su knjizi Božanske poruke od svibnja 1986. do siječnja 1987., ali one nisu sadržane u prvoj knjizi poruka za taj period. Pored poruka tu su Vassulina opažanja i članci prvog njezinog duhovnika oca Michaela O'Carrolla.

Cijena knjige je 70 Kn + pošt. troškovi.

Narudžbe na: m-d.cro@inet.hr ili na telefon 01/23 023 49