PORUKE "PRAVI ŽIVOT U BOGU" koje Vassula Ryden, grčka pravoslavka, prima od Boga još od 1985., poznate su diljem svijeta. Prevedene su već na 50-tak jezika, a Vassula ih pronosi svijetom svim ljudima koji ih žele čuti.

Ona govori o porukama i kršćanima i nekršćanima, i kao što kaže: Ja nemam predrasuda - ako me zovu katolici, ja idem katolicima, ako me zovu luterani, ja idem luteranima, ako me zovu pravoslavci, ja idem pravoslavcima. I uvijek se osjećam kao jedna od njih!

KAKAV JE BIO PUT NOTIFIKACIJE KONGREGACIJE ZA NAUK VJERE

Vassula, "PRAVI ŽIVOT U BOGU" I VATIKAN, o tome govori ova prva knjižica oca Johna Abbertona. Neki ni do danas nisu shvatili da Notifikacija Kongregacije za nauk vjere iz 1995. godine, nije zabranjivala ove poruke, nego je to bio poziv na oprez. No, zbog krivih tumačenja, na Vassulinu zamolbu koju je ona podnijela Kongregaciji 2002., došlo je do dijaloga te je nakon temeljitog ispitivanja Vassule izdano pojašnjenje Kongregacije.

Od Vassule je bilo zatraženo da se čitavo Pojašnjenje Kongregacije objavi u XII. knjizi poruka Pravi život u Bogu koja je bila spremna za tisak, a što je ujedno i dokaz da poruke nisu zabranjene. Pojašnjenje je objavljeno i u hrvatskom izdanju XII. koja je izašla 2004.

15 Kn + poštarina

Narudžbe: m-d.cro@inet.hr ili telefon 01 23 023 49