PORUKE "PRAVI ŽIVOT U BOGU" koje Vassula Ryden, grčka pravoslavka, prima od Boga još od 1985., poznate su diljem svijeta. Prevedene su već na 50-tak jezika, a Vassula ih pronosi svijetom svim ljudima koji ih žele čuti.

Ona govori o porukama i kršćanima i nekršćanima, i kao što kaže: Ja nemam predrasuda - ako me zovu katolici, ja idem katolicima, ako me zovu luterani, ja idem luteranima, ako me zovu pravoslavci, ja idem pravoslavcima. I uvijek se osjećam kao jedna od njih!

PORUKE PRAVI ŽIVOT U BOGU POSTAVLJAJU SE POSTUPNO - PRVE I POSLJEDNJE GODINE SU POSTAVLJENE

S Vassulom za Uskrs u Međugorju

S Vassulom za Uskrs u Međugorju

U Velikom tjednu ovog Uskrsa, a kojeg su ove godine slavili katolici i pravoslavci na isti dan, Vassula je na poziv voditeljice hodočasničke agencije „Ave Maria“ iz Amerike boravila u Međugorju od 15. do 22. travnja 2014. U tom vremenu GLAS BROTNJA imao je intervju s Vassulom, a također i brojni prijatelji PRAVOG ŽIVOTA U BOGU iz 11 zemalja došli su provesti Uskrs s Vassulom i svakako čuti Vassulin govor o porukama. Ta dva videa možete pogledati na slijedećim adresama:

VASSULA RYDEN - VIDEO LINK - USKRS 2014 MEĐUGORJE INTERVJU

https://www.youtube.com/watch?v=ZPfhykOnrvI

VASSULA RYDEN - VIDEO LINK - IZLAGANJE O PORUKAMA PZUB

https://www.youtube.com/watch?v=p5o9LnF_I-U

Pročitaj više

Slika je izazivala divljenje i bila je središte svih fotografa na proslavi 28. obljetnice poruka koja je bila slavljena u Los Angelesu, u Americi.

Slika je izazivala divljenje i bila je središte svih fotografa na proslavi 28. obljetnice poruka koja je bila slavljena u Los Angelesu, u Americi.

Vassulina slika koju je naslikala za samo dva dana, pod nazivom „Nježni Oče“, po istoimenoj molitvi primljenoj od Isusa za 24. obljetnicu, inspirirana je viđenjem koje je Vassula imala vidjevši Oca kad je istupio između oblaka (Oda Presvetomu Trojstvu).
Klikom na sliku povećate sliku!

SVJEDOČENJA ZA PORUKE PRAVI ŽIVOT U BOGU

SVJEDOČENJA ZA PORUKE PRAVI ŽIVOT U BOGU

Svjedočenja koja smo prikupili iz naše zemlje, i koja su prevedena na engleski jezik te poslana za objedinjenu knjigu svjedočanstava iz cijeloga svijeta koja se priprema za Vatikan i Carigradski patrijarhat, mogu se vidjeti u linku DUHOVNOST - SVJEDOČENJA.

Papa Franjo primio zbirku tlig poruka o jedinstvu kršćana

Papa Franjo primio zbirku tlig poruka o jedinstvu kršćana

PAPA FRANJO PRIMIO ZBIRKU PORUKA O JEDINSTVU KRŠĆANA IZ PRAVOG ŽIVOTA U BOGU.

Knjigu mu je predao Armenski nadbiskup Mouradian iz Argentine, dobro poznat gost na našim međunarodnim hodočašćima i skupovima.

Ova je knjiga pak poznata i čitetljima hrvatskog izdanja po koricama, a naslov je JEDINSTVO – KRJEPOST LJUBAVI, a može se vidjeti u linku LITERATURA.

Tlig, duhovna obnova, Fatima, Portugal

Tlig, duhovna obnova, Fatima, Portugal

True Life in God tj. Pravi život u Bogu, održao je u siječnju 2014. duhovnu obnovu u Gospinu svetištu u Fatimi, u Portugalu.

Više o tome u linku: Duhovnost - Duhovne obnove

NEBO NAD POPLAVLJENOM SLAVONIJOM - GUNJA - SVIBANJ 2014.

NEBO NAD POPLAVLJENOM SLAVONIJOM - GUNJA - SVIBANJ 2014.

Isus nam dolazi u pohod sa svojim Križem - da nam kaže da je s nama i da zajedno s nama dijeli naš križ! Jesmo li spremni zagrliti svoj križ i nositi ga? To je za naše spasenje - zadovoljština za našu nevjeru ... za vječni život s našim Bogom ...

Mons. Grech ponovno o porukama PŽUB

Mons. Grech ponovno o porukama PŽUB

Ponovno o porukama PŽUB govori mons. Prospero Grech u časopisu "Inside the Vatican"

Više o tome naći ćete u linku:

Vassula i Vatikan

14. SIJEČNJA 2014. BOG OTAC DAJE PORUKU:

Vassula pita: Kako Ti mogu uzvratiti za sve što si učinio za mene?

cvijete, kao Božju ljubljenu kćer, ja sam te osposobio da rasteš u meni, tako da ja živim u tvom srcu i da ti sazrijevaš u meni! to je bilo radi toga da pokažem ovom naraštaju, a i budućim naraštajima koji dolaze, svoju dobrotu i milosrđe, kako sam ja izvanredno bogat u milosti.

- Daj da se Tvoja velikodušnost protegne na sve žive. Ja mogu reći mnogo više, a da i dalje to ne bude dostatno!

budi kao vatra, plamsaj ljubavlju za moj narod, kćeri, ja ću ti dati dostatno snage da me proslavljaš; moje djelo s tobom nije gotovo, ja još uvijek imam melodičnu glazbu da unesem u svoje poruke za ovaj naraštaj, proročka kazivanja i bizantske lekcije;

ti si baštinica ovih poruka tako da nitko nema pravo otpustiti te; kažem ti, oni koji prorokuju protiv tebe imat će svoj udio u Pravednosti u mojim Dvorima; ako oni ne slušaju i ne pridaju pozornost riječima mojih proroka - koje se nikad nisam umorio slati vam ih, ja ću oštro postupati s njima i onako kako zaslužuju! moje Riječi, Vassula, moraju se uzeti ozbiljno od strane onih koji izmišljaju laži! njihovi su zubi koplja i strelice, njihov je jezik oštri mač! moja Vassula, vidio sam ja kako su se neki od njih nemilosrdno odnosili prema tebi, zaboravljajući da sam Ja, Bog, u nazočnosti svojih anđela pjevao tebi, pomazao te i oblikovao te; ja sam ukrasio tvoju dušu svojom Mudrošću i poukama da se brineš za moje probitke; blagoslovljen onaj koji me sluša;

okupljaj moje vjerne, kćeri, i sve što si skupila od mene, dopusti da moje Riječi budu poznate! vidiš? došlo je vrijeme da otkrijem svoje Riječi; dođi, ljubim te, kćeri, ljubi me i nastavi s objavljivanjem mojih riječi svim narodima - Jahve je moje ime; Ja, Bog, nikad te ne ću iznevjeriti;

Poziv na pokajanje i poruka utjehe i nade dana ciparskom narodu ali i svim narodima svijeta

22. svibnja 2012:

„ja sam vrata koja vode u Nadu tamo gdje je očaj; u radost tamo gdje je žalost, u utjehu tamo gdje je jad; ja ću govoriti njihovu srcu, vodit ću ih iz njihove divljine i s velikom ću nježnošću timariti svoje ovce; ne ću biti grub prema njima i ja ću slušati ponizne kad budu tražili oproštenje;

zaista, mnogi su od vas zaboravili moja poučavanja, a zaboravili su i mene, ali ipak, ja vas nikad nisam zaboravio; premda su, ahh, mnogi od vas griješili prema meni... dođite k meni i naučite da sam ja Dobri Pastir; ja sam vaša moćna zaštita, vaša jaka potpora koja oživljava vaš duh i rasvjetljuje vaše oči; ja dajem ozdravljenje, život i blagoslove; ja sam Sve;

dođite k meni i govorite mi iz svojega srca i ja ću vas slušati; pretvorite svoj život u neprestanu molitvu i obradujte me; molite, molite, molite i poravnajte svoje putove; očistite sa sebe svu nečistoću kroz pokajanje i ne trošite više svoje dane na zemaljske stvari koje će se istrošiti, namjesto toga skrenite svoj pogled na moje blago koje daje život; činite sve što možete da bi živjeli sveto i u miru sa svakim; budite savršeni kao što je savršen vaš Otac na Nebu, i vaši grijesi više ne će upravljati vašim životom; živite po milosti Pravog života u meni, svojemu Bogu, i ja ću utažiti vašu žeđu; ja, Isus Krist, blagoslivljam svakoga od vas; ic“

Molimo pomozite Beth Myriam - Marijinu kuću

Molimo pomozite Beth Myriam - Marijinu kuću

BETH MYRIAM - MARIJINE KUĆE u kojima se hrane siromašni diljem svijeta, u velikoj su financijskoj potrebi, ali potrebne su i vaše molitve. Molimo, molimo

Pročitaj više

RADIO

"Pravi život u Bogu"

- "True Life in God" -

emitira program 24 sata dnevno

hrvatski kanal također

kliknite:

http://tligradio.org/

NOVO-OBJAVLJENE PORUKE IZ RANIJIH GODINA

„Oda Presvetomu Trojstvu“ – bile su poruke primljene do 2003.. To su ujedno bile posljednje poruke koje su objavljene u knjigama i stavljene svijetu na raspolaganje. Vassula je nastavila i dalje primati poruke, ali one nisu objavljivane. U rijetkim prigodama Gospodin je dopuštao da se neka poruka objavi.

Sada pak, pored tih malobrojnih poruka, donosimo veći broj poruka koje se objavljuju na ovim stranicama.

To su slijedeće poruke, a mogu se naći u godinama kamo kronološki pripadaju:


1. 31. 5. 2003.
2. 30. 10. 2003.
3. 15. 12. 2003.
4. 5. 2. 2004.
5. 2. 3. 2004.
6. 9. 4. 2004.
7. 12. 4. 2004.
8. 20.8. 2004.
9. Uskrs, Ožujak - 2005.
10. 23. 9. 2005.
11. 3. 1. 2006.
12. 5. 1. 2006.
13. 6. l. 2006.
14. 13. 2. 2006.
15. 28. 2. 2006.
16. 24. 4. 2006.
17. 31. 4. 2006.
18. 13. 11. 2006.
19. 7. 1. 2008. Gospina poruka
20. 27. 8. 2009. Hodoč. u Grčku
21. 29. 11. 2009. Nježni Oče
22. 14. 12. 2009.
23. 5. 5. 2011.
24. 22. 5. 2012. Za Cipar
25. 17. 9. 2013. Hodoč. Sv. Zemlj.
26. 14. 1. 2014. Bog Otac daje poruku

Ujedno želimo upozoriti da je Fr. Vincent svojim pismom od 17. lipnja 2014. dao posebne upute u vezi ovih novo-objavljenih poruka. Te upute odnose se na prevođenje i objavljivanje ovih poruka na nacionalne jezike i zato su poslane svim udrugama TLIG diljem svijeta.

Naime, i za ove novo-objavljene poruke, kao i dosadašnje prijevode, vrijedi pravilo da samo od Vassule odobren prevoditelj može prevoditi ove poruke, a objavljivanje ovih novo-objavljenih poruka dopušteno je samo na web stranicama nacionalnih Udruga i nikako drukčije.

Tekst molitve Nježni Oče

„Vassula, obratite mi se na ovaj način:

Nježni Oče,

ne izlijevaj svojega gnjeva na ovaj naraštaj, jer bi svi poginuli;

ne izlijevaj na svoje stado muku i tjeskobu,

jer će vode usahnuti i priroda uvenuti;

I sve će podleći Tvojoj srdžbi ne
ostavljajući ni traga iza sebe;

Žestina Tvojega daha zapalit će
zemlju pretvarajući je u pustoš!

Na obzorju zvijezda će se vidjeti;

Noć će biti razorena, a pepeo će
pasti poput snijega u zimi,

prekrivajući Tvoj narod
poput sablasti;

Smiluj nam se Bože i i ne kažnjavaj
nas oštro;

Sjeti se srdaca koja se raduju u Tebi i
Ti u njima!

Sjeti se svojih vjernih

i ne daj da Tvoja ruka padne na nas
sa silom,

nego nas radije u svojemu milosrđu
podigni

i položi svoje naredbe u svako srce.

Amen.“

Molitvena akcija za nerođene

Nikad ne bi smjela završiti dokle god u svijetu traje pošast ubijanja nerođene djece kiruškim ili nekiruškim putem. Zahvaljujmo za jedinstvenu globalnu molitvenu akciju u svibnju 2012. i molimo dalje

U porukama „PRAVI ŽIVOT U BOGU“ O DESET ZAPOVIJEDI BOŽJIH, od 5-29. 8. 1990. Gospodin kaže:

„vi znate, ja sam zabranio ubiti, naraštaju; ako se vi zovete mojima i smatrate se dijelom moje Crkve te propovijedate protiv ubijanja, kako onda da vi ubijate? mislite li se praviti da ste u pravu i insistirati na svojoj nevinosti preda mnom na Sudnji dan, kad zgrnete zločine nerođene djece? s neba gledam stahovite prizore, ah, koliko trpim gledajući kako utroba koja je začela dijete, odbija ga i šalje ga u smrt; bez imena, bez žaljenja; utroba koja ga je začela, ne sjeća ga se više...;24.11.1991. „znakovi se nalaze svuda oko vas, ali malo ih to vidi ili primjećuje; nevina krv mojih sinova i kćeri prolijevana je za Sotonu; ta nevina krv ponuđena je kao opći pokolj Zlome; Sotonski je plan da ogoli ovaj svije od svog stvaranja; da vas sve uništi i baci vas u ognjeni ponor; on hoće veliki pokolj; ja vičem, izvikujem, prolijevam krvave suze, ali malo njih obraća pozornost; Bog će vam doći, ali vi ne znate na koji način...“

POSBENO DONOSIMO PORUKE S OPOMENAMA O UBIJANJU NEROĐENE DJECE

POGLEDATI U GODINI 2011.