PORUKE "PRAVI ŽIVOT U BOGU" koje Vassula Ryden, grčka pravoslavka, prima od Boga još od 1985., poznate su diljem svijeta. Prevedene su već na 50-tak jezika, a Vassula ih pronosi svijetom svim ljudima koji ih žele čuti.

Ona govori o porukama i kršćanima i nekršćanima, i kao što kaže: Ja nemam predrasuda - ako me zovu katolici, ja idem katolicima, ako me zovu luterani, ja idem luteranima, ako me zovu pravoslavci, ja idem pravoslavcima. I uvijek se osjećam kao jedna od njih!

1. srpnja 2016.

1. srpnja 2016.

Ljubim Te, Jahve, Psalmu moj, moj Spasitelju i Stijeno moja, moj Zaklone i Spasenje moje!

Vassula, ja sam tvoje riječi pohranio u svojemu Srcu; zapamti da put koji sam propisao za tebe i za ozdravljenje ovog naraštaja, silazi iz milosrđa mojega Oca! ja sam zaista tvoja Stijena, tvoj Psalam i još više, ja, koji sam stvorio Nebo i zemlju samo po svojoj Riječi, znajte da sav svod nebeski naviješta moju slavu slijedeći savršeni Zakon koji sam im ja dao.

proširi svoje srce, dijete! napravi prostora za moje Svetište i opaši se mojom snagom! tvoje poslanje blagoslovljeno je od Nas;[1] zato, pjevaj svijetu moj Himan ljubavi! razotkri moju ljubav prema čovječanstvu; reci im da sam se ja, Jahve, sagnuo dolje cijelim ovim putom od Neba, sa svojega Prijestolja, da vas sve dosegnem i da budem među svima vama; moja spasenjska pomoć dana vam je besplatno;

danas, u vaše vrijeme, ja vodim svoj naraštaj s milosrđem, podjeljujući vam vječne blagoslove; vidite? ja činim svoje putove vama poznatima, poučavam vas svojim stazama kroz Mudrost, i kao poštanska služba ja postavljam svoje anđele na svakom raskrižju da vas vode k meni, k Istini, tako da mi se klanjate u Istini; a onda ću ja, u svoje vrijeme stvoriti novo srce u vama; budi sretna, kćeri, i neprestance se moli, pođi za svojim svakodnevnim poslovima i nikad ne zaboravljaj moju nazočnost!

[1] Presvetoga Trojstva.