PORUKE "PRAVI ŽIVOT U BOGU" koje Vassula Ryden, grčka pravoslavka, prima od Boga još od 1985., poznate su diljem svijeta. Prevedene su već na 50-tak jezika, a Vassula ih pronosi svijetom svim ljudima koji ih žele čuti.

Ona govori o porukama i kršćanima i nekršćanima, i kao što kaže: Ja nemam predrasuda - ako me zovu katolici, ja idem katolicima, ako me zovu luterani, ja idem luteranima, ako me zovu pravoslavci, ja idem pravoslavcima. I uvijek se osjećam kao jedna od njih!

13. veljače

13. veljače 2006.

Gospodin je vjeran jer mi daje snagu

i čuva me od zla.

On je potpuna radost mojega duha.

a ti, ljubljena moja, moja si dragocjena duša, moj ukras i vijenac na mojoj glavi;

Gospodine, Ti si me vezao vezama ljubavi,

Ti si me odriješio moje krivice

i otkrio mi svoje Sveto lice;

Ti si okrenuo moju besciljnost

u čežnju za tobom.

Blažen čovjek čija je krivica oproštena

i čiji su grijesi izbrisani;

oni će zadobiti dar Ljubavi!

moje je Srce dirnuto tvojom tako osiromašenom dušom; našao sam mjesto u tvojem srcu gdje mogu stati svojom nogom i odmoriti se u tebi; okrenuo sam te od ravnodušne lutalice u paviljon mira; razgovarao sam s tobom do dana današnjega i satima ti pružao sreću, radost i zadovoljstvo; vidiš li, Vassula, ja se pojavljujem na tebi da bih ljudima pokazao naše jedinstvo; da bih pokazao tim slijepima da ja boravim u tebi i da si ti u meni; i da bih ispunio svoja kazivanja da će jedini znak koji ću dati da bih dokazao da sam je Autor ove objave, jesi ti, kćeri; Ljubav te ljubi; Ljubav je došla k tebi na ovaj način; koliku radost moje Srce zadobiva kad ti odgovaraš na moj poziv; osloni se na mene i pouzdaj se u mene; ja te nikad ne ću ostaviti; Ljubav te ljubi; ic