PORUKE "PRAVI ŽIVOT U BOGU" koje Vassula Ryden, grčka pravoslavka, prima od Boga još od 1985., poznate su diljem svijeta. Prevedene su već na 50-tak jezika, a Vassula ih pronosi svijetom svim ljudima koji ih žele čuti.

Ona govori o porukama i kršćanima i nekršćanima, i kao što kaže: Ja nemam predrasuda - ako me zovu katolici, ja idem katolicima, ako me zovu luterani, ja idem luteranima, ako me zovu pravoslavci, ja idem pravoslavcima. I uvijek se osjećam kao jedna od njih!

Molimo pomozite Beth Myriam - Marijinu kuću

MARIJINE KUĆE U KOJIMA SE HRANE SIROMAŠNI DILJEM SVIJETA U VELIKOJ SU FINANCIJSKOJ POTREBI, ALI POTREBNE SU NAM I VAŠE MOLITVE, molimo, molimo...

klik here (kliknite ovdje

Molimo za vašu pomoć u oba ova vida. Svoj prilog možete donirati putem naše centrale Beth Myram

TRUE LIFE IN GOD - U ŠVICARSKOJ,

plaćanja se vrše: putem kreditne kartice ili putem bankarskih trasfera:

click here (kliknite ovdje) za jednokratne iznose, a za mjesečne priloge

Donations by Credit Card

klik here

**************

SUPER TAJFUN NA FILIPINIMA I PORUKA ZA FILIPINE OD 24. listopada 1991.

Svi smo duboko ožalošćeni zbog razornog tajfuna koji je pogodio Filipine u ovom tj. studenom mjesecu, 2013. PRAVI ŽIVOT U BOGU tamo vodi tri Beth Myriams - tj. Marijine kuće, a čitatelji PRAVOG ŽIOTA U BOGU pozvani su da daju financijsku pomoć.

Vassula, koja je sada u Americi na svojim svjedočenjima, poslala nam je pismo u vezi sa situacijom na Filipinima:

Situacija na jugu Filipina je očajna. Milošću Božjom otac Julio već je bio u Manili na duhovnoj obnovi kad je super tajfun udario. On je jedan od naših govornika na proslavi obljetnice PŽUB, pa ćemo imati prigodu s njim dogovoriti o daljnjoj pomoći. Njegov rodni grad, Basey, Samar, izbrisan je. Neki njegovi rođaci, koji su ozlijeđeni u ruševinama, u bolnici su. Povratak u Samar je nemoguć, jer su aerodromi porušeni, a sve do sada nemaju ni struju.

Jedan njegov prijatelj, svećenik koji podupire PRAVI ŽIVOT U BOGU, a ima školu u najrazrušenijem gradu Taclobanu, s kojim sam jučer napokon uspjela uspostaviti vezu SMS porukama, rekao mi je da je najveći dio njegove škole porušen, a u onom što je ostalo pružaju utočište ljudima iz okoline koji više nemaju ni krova nad glavom, a ni zidova. Do sada je deset osoba poginulo, a ne mogu čak doći ni do njihovih tijela. Ljudi jedu korjenasto bilje koje je ostalo uzemlji, kokosove orahe koje je vjetar nanio, nezrele banane i kolju stoku koja je ostala, kako bi se prehranili.

Naša Udruga PŽUB šalje financijsku pomoć direktno njemu, te našim PŽUB molitvenim zajednicama u Taclobanu i Samaru, kao i redovnicama naše PŽUB zajednice. Na taj smo način sigurni da su ova sredstva efikasno iskorištena.

Donacije se mogu uputiti s naše TLIG web stranice:

http://www.tlig.org/en/bethmyriam/contribute/

PORUKA ZA FILIPINE OD 24. LISTOPADA 1991.

mir s tobom; kaži mom narodu da odražavaju moj Zakon; piši:

- ja pomirujem svijet -

reci im da sam to ja, Isus; upitaju li kakva je moja poruka za njih, reci im:

- dolazim vas pomiriti sa svojim Presvetim Srcem -

i pomirujući vas sa sobom, od vas tražim da se zbog moje velike ljubavi i vi izmirite jedni s drugima; namjeravam pomiriti svijet sa svojim Presvetim Srcem, i tako od vas načiniti novi svijet;

to je obećanje moga Duha;

zaista vam kažem, onaj koji je sijao sjeme ugađajući svojim sklonostima, žet će žetvu pokvarenosti i kad se suoči sa mnom na Sudnji dan, reći ću mu:

“odlazi! daleko od mene; odlazi k Pokvarenjaku koji te je pokvario!”

ako ne čujem vapaje pokajanja

zadah smrti što vodi u smrt, dizat će se sve do neba, ne ću više toga, ono što ja želim od vas jest:

- tamjan -

želim da budete kao kadionica ispunjena tamjanom na oltaru, ljubljena djeco, neka vaša zemlja bude preobražena u veliki oltar koji mi nudi miomiris tamjana; želim da živite sveto, jer sam ja Svet; svakog dana pružam ruke prema vama da vas podignem k sebi;

godinama sam vam iskazivao svoju ljubav, i danas opet, kao pastir koji spašava svoju ovcu iz lavljih ralja, ja dolazim izbaviti vas od zmije otrovnice; unatoč vašoj užasnoj grješnosti ja vas ne ću uništiti kao što sam uništio Sodomu i Gomoru, znam ja kako vas pritišću vaše potrebe i kako su siromasi svakodnevno ugnjetavani; a znam i kako ste jadni i oh! znam vaše zločine ... a oni su mnogobrojni; zbog nasilja učinjena nad vašim sinovima, velika je nevina krv prolivena u vašoj zemlji!

vaše nesreće, koje su posljedica vašega grijeha, izazivaju moje milosrđe i zbog prevelike svoje ljubavi, danas pozivam vaš narod da se okupi; da se svi saberu pod mojim Svetim imenom i kažite im da ja nikoga ne iskušavam, niti dolazim da vam prijetim; recite svome narodu da ću na vas izliti svoga Duha ljubavi; poput vela izlit ću ga na vašu zemlju i poput izmaglice moj će vas Duh ljubavi obviti, i prodrijet će čak kroz rupe na vašim vratima i prozorima;

vaš narod ne će biti razočaran mojim posjetom; svojom ću očišćujućom vatrom sažeći pokvarenost te ću kao žetelac uzeti srp i žeti žetvu zla, svezat ću ga u snop i baciti u vatru da izgori, a na njegovo mjesto posijat ću sjeme s Neba: Sjeme ljubavi; to vam kaže vaš Gospodin, onaj Jedini koji vas ljubi više nego što to ijedan čovjek može razumjeti;

to sam ja, Isus, vaš Spasitelj,

na vašim sam sad vratima; i opet vam kažem: dođite! dođite k meni vi koji ste potlačeni, ja ću vas okrijepiti i utješiti! dođite i imajte sve blago moga Presvetoga Srca; Kraljevstvo je Božje među vama[2], trebaš samo zakoračiti u nj; moja je Kuća tvoja kuća; ja sam otvorio vrata moga Kraljevstva svakome; dođi, ne daj se više napastovati nasiljem, na zlo uzvraćaj ljubavlju -

opraštaj!

jer kako će inače Otac oprostiti tebi, ako ti nisi spreman oprostiti drugima? jedi od mojih plodova, a ne od plodova moga neprijatelja, jer su djeca tame zla, čak i s njihovom vlastitom vrstom, jer je Zli njihov učitelj koji ih uči da budu kao on, a čovjek koji je nepošten u malim stvarima, bit će nepošten i u velikim; pozovite svoje prijatelje i molite; ja ću čuti vaše molitve:

- svakog grješnika koji se pokaje, Nebo čuje -

ja, Isus, sve vas blagoslivljam i stavljam vam dah svoje ljubavi na čelo;

[1] Otk 21, 1.

[2] Crkva.

Djeca u Beth Myriamu, u gradu El Tigre, Venezuela

Sve Marijine kuće i njihove TLIG Udruge i molitvene zajednice čine velike napore da prikupa novac od lokalnog stanovništva koje financira više od 60% tih potreba. Mi vas molimo da pomognete da se pokriva i ostali dio od 40% kako bi se održale Marijine kuće PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Svaki iznos koji donirate, bit će im velika pomoć. Neka vas naša Gospa blagoslovi i velikodušno obdari milostima.

Za automatsku mjesečnu ili tjednu donaciju putem kreditne kartice možete kliknuti:

http://www.tligfoundation.org/BMdonate.html

Upit možete poslati e-mailom na: BMdonations@tligfoundation.org