TLIG FONDACIJA ODBACUJE SVE KRITIKE PROTIV PAPE

Foundation for TRUE LIFE IN GOD
Fondation pour LA VRAIE VIE EN DIEU
Stiftung für DAS WAHRE LEBEN IN GOTT
Fundación para LA VERDADERA VIDA EN DIOS
Geneva (Switzerland)
_

Ženeva, 9. studenoga 2019.

OBAVIJEST

Dragi prijatelji True Life in God (Pravog života u Bogu)

Žalosno je čuti da se u katoličkom svijetu čuju kritike protiv Pape. Fondacija True Life in God osuđuje s najvećim odlučnošću takvo ponašanje.

Poruka od 16. kolovoza 2019. kaže:

„…čuvaj se onih koji osuđuju i sude Papu, oni su brbljavci koji čestitaju sebi, i jedni drugima, dok govore protiv Pape; zarobljeni u svojim vlastitim gledištima, zavedeni, nečasno postupaju; moja će Crkva uvijek držati istinu i uvijek će je čuvati ... zato onaj koji sudi Vikara moje Crkve ne može biti moj učenik; poniznost im nedostaje!“

Zaklada svečano izjavljuje da se potpuno odvaja od svih kritičkih komentara bilo koje prirode izrečenih protiv pape Franje, vikara, kojega je Krist postavio na čelo svoje Crkve. Po tom pitanju, Zaklada je od svojih početaka uvijek slijedila načelo nulte tolerancije, ne dopuštajući iznimke.

Radi predostrožnosti, Zaklada poziva sve koji rade za Pravi život u Bogu da ostanu oprezni. Inzistira na budnosti po tom pitanju od organizatora molitvenih zajednica, duhovnih obnova, radionica i Beth Myriams – Marijinih kuća, kao i od onih koji organiziraju Vassulina svjedočenja diljem svijeta te velika hodočašća; oni ne smiju prihvaćati prisutnost bilo koje osobe koja širi bilo kakve kritike protiv Pape u okviru bilo kakvih aktivnosti Pravog života u Bogu.

Zaklada Pravog života u Bogu ovim putem traži od svake Nacionalne asocijacije diljem svijeta da širi ovo saopćenje unutar svoje nadležnosti. Srdačno zahvaljujemo svim Nacionalnim udrugama na njihovoj nepokolebljivoj posvećenosti i želimo svima uputiti bratski pozdrav Fondacije.

Sjedinjeni u Kristu,

Za Fondaciju

Jacques Gay Fr. Vincent Cosatti