6. veljače 2021.

6. veljače 2021

Vassula, radujem se svaki put kad su tvoje misli usmjerene na mene! Nisam li ja poznat po tome što držim svoju Riječ? Ja ću uvijek biti uza te. Uvijek ću te štititi, izbavljati, poštedjeti te i spasiti te. Čuj me, daj mi svoje vrijeme, ljubljena, i dat ću ti nekoliko pobjeda u tvom apostolskom pozivu! Ne čekaj na ljudsko odobravanje, jer to meni ništa ne znači, šaljem te u svoje Ime kao svjedoka da svjedočiš o mojoj velikoj ljubavi koju imam za sve vas, tako da svatko tko ima uši da čuje, neka čuje!

Sve što si naučila od početka dolazi od mene, tvoga Gospodina i Boga! Sve što sam ti pretkazao ostvarilo se! Tražio sam da prorokuješ u moje Ime! Prorokovati u moje Ime znači pretkazati Istinu! Sve što sam tražio da napišeš i što pretkazuje buduće događaje, obistinilo se. Nisam ja samo neki usputni posjetitelj! Dolazim s najvišeg neba da vodim korake ove generacije, u Istini! Tražio sam da preuzmeš glavne obveze, ja koji sam čuvar svojih Zapovijedi, odredio sam te nakon što sam te oblikovao za apostola za ovaj kraj vremena da izrazim svoje Riječi u živom obliku kroz svoje čisto Svjetlo. Odjenuo sam te svojim Svjetlom i oblikovao sam te po svom ukusu. Između mnogih odabrao sam tebe da napišeš ovaj Himan ljubavi koji će kao jutarnja rosa padati iz Kuće Jahvine, kao kapi kiše na ovu isušenu zemlju, podsjećajući sve vas na istu Istinu, premda je neki od vas već znaju, jer među vama mnogi to još uvijek ne znaju. Zato, dopustite da vam opet kažem, sada imate potvrdu da se ono što sam rekao u prošlosti obistinilo. Vidiš kćeri, nitko ne može govoriti o budućim događajima ako ne dolazi od mene. Budućnost je moja i samo moja!

Tvoja utrka, Vassula, još uvijek nije gotova. Zato ne ispuštaj moju Ruku iz svoje, neka tvoj cilj u životu budem ja i samo ja. Tvoj moćni Kralj je uza te. ic