Poruke SVETE LJUBAVI - HOLY LOVE

Poruke SVETE LJUBAVI - HOLY LOVE
Poruke SVETE LJUBAVI - HOLY LOVE

PREMDA SU OVO DRUGE PORUKE - IZ APOSTOLATA SVETE LJUBAVI KOJE PRIMA MAREEN SVEENEY-KYLE - PRVE TRI KNJIGE NA HRVATSKOM MOGU SE POGLEDATI U LINKU OSTALA IZDANJA, A TAKOĐER I NARUČITI NA NAVEDENOJ ADRESI

PORUKE ĆEMO OBJAVLJIVATI KAKO BI IH ČITATELJI MOGLI I NADALJE PRATITI. NAPOMINJEMO DA NAKON TRI OBJAVLJENE KNJIGE NEMA NOVO-OBJAVLJENIH KNJIGA NA HRVATSKOM OSIM OVIH PORUKA KOJE OVDJE DAJEMO

https://www.holylove.org/

*****

BOG OTAC

Poruka od 21. svibnja 2023.

Maureen: Opet vidim veliki plamen kojeg sam spoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, uvijek nosite u svom srcu želju da mi se približite. Takva želja donosi veliku nagradu."

*****

BOG OTAC

MARIJIN BLAGDAN, UTOČIŠTE SVETE LJUBAVI – 26. obljetnica

5. svibanj 2023

Moreen: Ponovno vidim veliki plamen kojeg sam spoznala kao Srce Boga Oca. On Kaže: „Djeco, ostanite nostalgični, čeznutljivi, prisni. Tako ste mi uvijek najbliže. Kad smo bliski u duhu, lakše komuniciramo. Želim da naša komunikacija ostane otvorena i živa. Slušajte me.“

*****

BOG OTAC

30. travnja 2023

Ponovno vidim veliki plamen koji sam spoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Draga djeco, neophodno je da se predate povjerenju - jer bez povjerenja nema ljubavi. Ljubav je barometar dubine vaše ljubavi prema meni. Nastavite moliti za ovu krijepost. Molitva je ključ vaše svetosti."

***

BOG OTAC

19. travanja 2023

Ponovno vidim velik plamen koji sam spoznala kao srce Boga Oca. On kaže: "Draga djeco, ostanite blizu mene kako bih ja mogao ostati blizu vas. Ja sam vaš branitelj u svim prigodama. Privijte se uza me."

*****

BLAGDAN BOŽJEG MILOSRĐA

BOG OTAC

Poruka 16. travanj 2023.

Ponovno, vidim veliki plamen koji sam spoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Morate shvatiti da sve što primate u sadašnjosti je ono što sam Ja namijenio da imate. Prihvatite to onakvim kakvo jest. To mi omogućava da vas izvedem iz prošlosti i dovedem vas u budućnost gdje vas čeka moje milosrđe. Obratite pozornost na ono što poruka kaže, a što ne kaže.

Molite da budete vođene. Ne slijedite nepromišljeno tuđe korake. Mir slijedi mudrost.

Molitva je poput duhovnog ulaganja."

Isus je ovdje. On kaže:

"Ja sam vaš Isus, rođen Utjelovljen. Danas vam čestitam na vašoj ustrajnosti i vašim molitvama tijekom ovih teških vremenskih neprilika. Nemojte misliti da će vaše molitve proći nezapaženo. Danas je moja molitva da ta ista snaga molitve dopre do srca naroda i srca svijeta.

Molim za duše da se otvore mojoj milosti u svakom događaju i u svim situacijama. Srca koja nisu otvorena mojoj milosti okrenula su se od mene i odabrala su da ne budu dio moje obitelji."

Dakle, za danas vas djeco moja, blagoslivljam svojom molitvom Božanskog milosrđa."

Udijeljen je trostruki blagoslov:

Za informacije o trostrukom blagoslovu (blagoslov svjetla, patrijarhalni blagoslov i apokaliptički blagoslov) pogledajte: https://www.holylove.org/wp-content/uploads/2020/07/Triple_Blessing.pdf

*****

ISUS KRIST

Srijeda, osmina Uskrsa - 12. travanj 2023

Isus kaže: „Ja sam vaš Isus, rođen Utjelovljen! Draga djeco, molite danas da se u Božanskom milosrđu zlo prepozna kao zlo, a istina kao istina. To je put spasenja za svaku dušu."

*****

BOG OTAC

Utorak, osmina Uskrsa - poruka od 11. travnja 2023

Ponovno vidim veliki plamen koji sam spoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: „Vrijeme i prostor ne vladaju mojom Božanskom voljom. Nitko ne može nadmašiti moju volju. Ja sam početak i kraj. Naši ciljevi mogu se razlikovati samo zato što se razlikuju naši motivi. Nastavite procjenjivati motive svojih postupaka, u tome leži vaše spasenje."

*****

BOG OTAC

Ponedjeljak, osmina Uskrsa - poruka od 10. travnaj 2023

Ponovno vidim (Mareen) veliki plamen koji sam spoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: „Nastavite stazom pobjede nad sebeljubljem. Računa se svaka mala pobjeda."

*****

ISUS KRIST

Poruka od 7. travnja 2023.

"Ja sam vaš Isus, rođen utjelovaljen. Djeco, moje uskrsnuće smatrajte svojom vlastitom pobjedom. Vjerujte da Uskrs dijelimo zajedno i uvijek ćemo dijeliti. Slavimo zajedno! Vjerujte da sam ja s vama kraj groba. Imajte povjerenja u mene. Pouzdajte se, slušam vas.“

*****

ISUS KRIST

Veliki četvrtak - poruka od 6. travnja 2023

"Ja sam vaš Isus, rođen Utjelovljen. Djeco, dok se pripremate za nadolazeći vikend, pripravljate se na obilježavanje moje Muke, smrti i moje nadolazeće pobjede nad smrću. Udružimo ovo dvoje zajedno u pobjedi koja donosi sve pobjede – pobjeda svih pobjeda zauvijek. Neka se Uskrsna nedjelja uzdigne u vašim srcima kao konačna pobjeda vremena koje tek dolazi. Slavit ću s vama tu pobjedu sada i uvijek."

*****

BOG OTAC

Srijeda Svetog tjedna - 5. travanj 2023

Ponovno vidim veliki plamen koji sam spoznala kao srce Boga Oca. On kaže: „Najdraže su mi one duše koje imaju povjerenje u mene, te duše ne nagađaju na što ih u ime razboritosti ja usmjeravam. Povjerenje je izravan pristup Istini. Duše koje imaju povjerenja osjećaju Istinu koja silazi u njihova srcaI

***

BOG OTAC

Utorak Svetog tjedna 4. travanj 2023

Ponovno vidim veliki plamen kojim sam spoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: „Obratite svoju pozornost na najveću od mojih potreba – obraćenje srca svijeta.“

*****

BOG OTAC

CVJETNICA

2. travnja 2023

Ponovno, vidim veliki plamen koji sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, tijekom dana dolazite mi često u svojim mislima. Tako ostajemo povezani i zajedno rješavamo probleme učinkovitije nego odvojeno. Na taj način ja vas potičem da vršite moju volju."

*****

BLAŽENA DJEVICA MARIJA

30. ožujka 2023

Blažena Djevica Marija kaže: "Hvaljen Isus! Draga djeco, ponekad Bog Otac u svom srcu ima planove koji su drugačiji od ljudskih planova. To ne znači da čovjek nije u pravu, već samo da treba ponovno promisliti o svom djelovanju. Vaš Stvoritelj ima potpunu sliku, uključujući ljudsku reakciju, a sve to mora biti uzeto u obzir."

*****

PORUKA BOGA OCA

Svetkovina Navještenja Gospodinova

25. ožujak 2023

Ponovno, ja (Moreen) vidim veliki plamen kojeg sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Vaše predanje meni je vaš „da“ mojoj Božanskoj volji."

*****

Istog dana - Svetkovina Navještenja Gospodinova - Bog Otac: "Čuvajte utvrdu svoga srca od zbrke dana."

*****

20. veljače 2023

Ponovno, vidim veliki plamen koji sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Način da grešnik ima svoj vlastiti put je da svoj put učini jedno s mojom Božanskom voljom."

"U tu svrhu, postanite postojani u zapovijedima i njihovoj poslušnosti. To je način da otvorite vrata raja i izbjegnete čistilište. Ne čini razliku vaše vjerovanje o čistilištu. Moje istine se ne mijenjaju da bi pristajale vašim uvjerenjima. Sve se prosuđuje prema zaslugama poslušnosti mojim zapovijedima. Ucijepite ovu istinu u svoje ponašanje iz trenutka u trenutak. Što me više ljubte, to postaje manje tegobno."

1.Iv 3: 22-24

I što god ištemo, primamo od njega, jer zapovijedi Njegove čuvamo i činimo što je Njemu drago. I ovo je zapovijed njegova: da vjerujemo u Ime Sina njegova Isusa Krista i da ljubimo jedni druge kao što nam je dao zapovijed.

I tko čuva zapovijedi Njegove, u njemu ostaje, i On u njemu.

I po ovom znamo da On ostaje u nama: po Duhu kojeg nam je dao.

*****

19. veljače 2023

Ponovno, ja (Maureen) vidim veliki plamen za koji znam da je Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, danas započnimo novo vrijeme razumijevanja. Odvojite vrijeme da shvatite što moja dnevna poruka znači vama osobno. Postoji li neki stav u vašem vlastitom životu koji morate promijeniti? Razlog zbog kojeg govorim tako često je da svoja srca prilagodite svetoj ljubavi. Da biste to postigli, morate primijeniti poruke na sebe."

Ef 5:15-17

Razmotrite dakle pomno kako živite! Ne kao ludi, nego kao mudri! Iskupljujte vrijeme jer dani su zli! Zato ne budite nerazumni, nego shvatite što je volja Gospodnja

*****

18. veljače 2023.

Ponovno, ja (Maureen) vidim veliki plamen za koji sam znala da je Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, kad ustanete svaki dan, naučite se oslanjati na mene u svakom sadašnjem trenutku – u dobrim, a i u teškim vremenima također. Ako ste uspješni u tome, ne ćete se bojati. Bit će vam manje teško vjerovati u moju intervenciju. Ako mislite da možete i morate rješavati sve situacije bez mene, Sotona će imati otvorena vrata za strah.

Najlakše je živjeti u Svetoj ljubavi kad se pouzdaješ u moju najmoćniju i neočekivanu milost. To je sotonina prva linija napada, da uništi tvoje povjerenje u moju intervenciju. Budite mudri u ovom znanju.

Ps 5, 12-13

"Nek’ se raduju svi što se utječu tebi, neka kliču dovijeka! Štiti ih i nek’ se vesele u tebi koji ljube ime tvoje,
jer pravednika, Gospodine, ti blagoslivljaš, dobrotom ga svojom ko štitom zaklanjaš."

*****

BOG OTAC

16. veljače 2023

Ponovno, vidim veliki plamen za kojeg sam znala da je Srce Boga Oca. On kaže: "Ponovno govorim ovom naraštaju da pozovem sve ljude i sve narode u svoje Očinsko srce. Opasnosti za vašu vjeru su previše brojne ovih dana da biste razlučili Istinu od sotoninih laži. Malo je vremena prije povratka moga Sina kad će On raspršiti oholice i privući one koji ga ljube. Govorim vam u Svetoj Ljubavi – u čijoj je sjeni vaše spasenje. Lažno razlučivanje i nedostatak uvjerenosti srca, neprijatelji su moga poziva vama. Mnogi misle da su dobro obaviješteni, a zapravo su pogrješno obaviješteni. Budući da vam ja govorim istinu, sotona iznosi toliko razloga da ne vjerujete. Stoga vas potičem da uvijek tražite moju istinu iznad svega. Moja istina je Sveta ljubav.

Ef, 6, 10-18

Napokon, jačajte se u Gospodinu i u silnoj snazi njegovoj. Odjenite svu ratnu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv poglavarstva, protiv sila, protiv svjetskih vladara ove sadašnje tame, protiv duhovnih vojski zloće u nebesima. Uzmite, dakle, sve oružje Božje, da se možete oduprijeti u zli dan i, sve podnijevši, održati se. Držite se dakle, opašite pojas istine oko svoga struka, obucite oklop pravednosti, obuvši noge u opremu evanđelja mira. Osim svega toga, uzmite štit vjere, kojim možete ugasiti sve goruće strijele Zloga! Uzmite i kacigu spasenja i mač Duha, to jest Riječ Božju. Stalno se u Duhu molite molitvom i prošnjom. Poradi toga bdijte sa svom ustrajnošću i molitvom za sve svete.

*****

BOG OTAC

15. veljače 2023.

Ponovno vidim veliki plamen za koji sam znala da je Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, povjerite mi sve poteškoće i pobjede dana. Želim slaviti s vama sve vaše pobjede i podržati vas svojom milošću u svim vašim poteškoćama. Tako često ne vidite rješenja koja nudim, budući da vaši napori dopiru do samih ljudskih granica. Međutim, ja sam uvijek s vama nježno vas vodeći iznad vaših vlastitih mogućnosti.

Nagrađujem vašu poslušnost mojim zapovijedima podupirući vaše najslabije napore. Ne uznemirujte se bilo kakvim razvojem događaja, ali znajte da će vas moja milost poduprijeti. Baš kao što sunce obasjava dan, moja snaga i moć obuuhvaćaju svaki vaš napor, donoseći prijateljstvo neprijateljstvima i spasenje onima koji ga ne traže."

Fil,4:8-9

Uostalom, braćo, što je god istinito, što god časno, što god pravedno, što god čisto, što god ljubazno, što god hvalevrijedno, je li što krjepost, je li što pohvala - to neka vam je na srcu! Što ste naučili, i primili, i čuli, i vidjeli na meni - to činite i Bog mira bit će s vama!

*****

BOG OTAC

Dan zaljubljenih

14. veljače 2023

Ponovno sam vidjela veliki plamen za koji sam znala da je Srce Boga Oca. On kaže: "U bilo kojem trenutku svjetski mir može biti uništen. Sve ovisi o svetoj ljubavi u srcima. Naglo srce ne smije upravljati trenutkom. Sveta ljubav je poput sidra koje drži brod čovječanstva u pristaništu. Stoga se rasuđivanje po Svetoj ljubavi mora poticati kao osnova za ljudsko ponašanje. Sa svih strana su podmukle opasnosti spremne uništiti zdravo razumsko rasuđivanje. Nove opasnosti pojavljuju se u obliku novog vodstva.

Sveta ljubav je poput svjetionika koji pokazuje put do sigurnosti. Sveta ljubav je Božja volja za čovječanstvo u ovim teškim danima."

Ef 5,15-17

Razmotrite dakle pomno kako živite! Ne kao ludi, nego kao mudri! Maksimalno iskoristite vrijeme jer dani su zli! Zato ne budite nerazumni, nego shvatite što je volja Božja.

*****

13. veljače 2023

Još jednom vidim veliki plamen koji sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, važno je da shvatite da je vaše spasenje nešto što morate svjesno odabrati. Ne odabrati spasenje znači izabrati prokletstvo. Moj Sin je svojom mukom i smrću otvorio vrata raja za vas, ali ti si taj koji moraš odlučiti proći kroz njih.

Svaki sadašnji trenutak nudi novi izbor - griješiti ili izabrati spasenje. Uvježbajte svoju slobodnu volju da uvijek odaberete udovoljiti meni. Čekam vas u raju."

Ef, 2:10

Njegovo smo djelo, stvoreni u Kristu Isusu za dobra djela, koja Bog unaprijed pripravi da u njima živimo.

*****

12. veljače 2023

Isus kaže: "Ja sam vaš Isus, rođen utjelovljen."

U svijetu sam mogao puno lakše pretvoriti vodu u vino nego što mogu promijeniti srca u posude svete ljubavi. Srca se opiru mojoj milosti kroz slobodnu volju. Srce ostaje nepopustljivo u upravljanju vlastitom sudbinom – sudbinom koju sam ja postavio za njega. Tu se slobodna volja suprotstavlja većem cilju svoga ljudskog postojanja.

Duša koja me ne poznaje, ne može me voljeti kako bi trebala. Danas pozivam svaku dušu da mi se približi svojim vlastitim naporima. Molite da me bolje upoznate. Čitajte Sveto pismo. Upotrijebite svoje krunice i molite da me spoznate na dublji način. Očekujem vaš trud.

Fil 4: 4-7 - Radujte se uvijek u Gospodinu! Ponavljam: radujte se! Neka vaša blagost bude poznata svim ljudima! Gospodin je blizu! Ne brinite se tjeskobno ni za što, već u svemu iznesite svoje potrebe Bogu prošnjom i molitvom, sve u zahvalnosti. I mir će Božji, koji nadilazi svaki razum, čuvati vaša srca i misli vaše u Kristu Isusu.

*****

PORUKA BLAŽENE DJEVICE MARIJE

BLAGDAN MAJKE BOŽJE LURDSKE

11. veljače 2023

Pozdravljam te, kćeri moja (Maureen), kao što sam pozdravila moju malu Bernadette prije toliko godina. Kao što sam njoj rekla, ponavljam i tebi, potrebne su mi molitve i žrtve za obraćenje grješnika. Ne sumnjaj da me Gospodin šalje s ovim zahtjevom. Ali, danas tvrdim da srce svijeta treba obraćenje. Danas više nego ikada, duše traže svoje usmjerenje izvan Boga. Spasenje počiva na izmišljotinama mladih. Djeco moja, ne vjerujte u takve priče.

Kao majka, plačem zbog tolike moje djece koja zanemaruju vlastitu sudbinu. Pružam im ruke, ali većina se povlači. Po ovim Porukama** nastojim doprijeti do njih. Molite za nevjernike koji su odlučili da me ne slušaju. Moli za one koji nikada ne mole.

Fil 4, 4-7

Radujte se uvijek u Gospodinu, ponavljam: radujte se! Neka vaša blagost bude poznata svim ljudima! Gospodin je blizu! Ne brinite se tjeskobno ni za što, već u svemu iznesite svoje potrebe Bogu prošnjom i molitvom, sve u zahvalnosti. I mir će Božji koji nadilazi svaki razum, čuvati srca vaša i misli vaše u Kristu Isusu.

* Naša se Blažena Majka ukazala se osamnaest puta Bernadette Soubirous 1858. godine u Lourdesu - selu u Francuskoj od 11. veljače do 16. srpnja 1858. godine.

*****

PORUKA BOGA OCA

10. veljače 2023

Opet sam vidjela veliki plamen za koji sam znala da je Srce Boga Oca. On kaže:

Djeco, kad se pouzdate u moje milosrđe, vi mi ugađate. Sotona pokušava utjecati na vašu savjest kroz strah. Ljubav izgoni strah i njeguje pouzdanje. Obratite pažnju na to koga slušate. Za pouzdanje u Božje milosrđe potrebna je hrabrost. Molite za tu hrabrost. Zajedno možemo prijeći iz straha u mir. Molite da bolje upoznate moju ljubav i shvatite moje oproštenje kroz svetu ljubav. Zatim, molite da oprostite sebi, jer u tome leži vaš mir.

Kol 3, 12-15 - Zaodjenite se dakle – kao izabranici Božji, sveti i ljubljeni – u milosrdno srce, dobrostivost, poniznost, blagost, strpljivost te podnosite jedni druge praštajući ako tko ima protiv koga kakvu pritužbu! Kao što je Gospodin vama oprostio, tako činite i vi! A povrh svega toga zaodjenite se u ljubav, koja je veza savršene skladnosti. I neka u vašim srcima vlada mir Kristov, na koji ste i pozvani. Neka mir na koji ste pozvani u jednome tijelu! Budite i zahvalni!

*****

PORUKA BOGA OCA

9. veljče 2023

Još jednom, ja (Maureen) vidim veliki plamen koji sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, s poštovanjem provodite svaki sadašnji trenutak na način koji je meni ugodni. Zaboravite na sebe općenito u svemu. Poštujte svoje bližnje po ljubavi prema meni. Moje je obećanje moja radost u tvom srcu i moj mir u tvojoj duši ako odlučiš živjeti za druge, a ne samo za sebe i svoje zadovoljstvo."

Ef 2, 8-10 - Ta milošću ste spašeni po vjeri! I to ne po sebi! Božji je to dar! Ne po djelima, da se ne bi tko hvastao. Njegovo smo djelo, stvoreni u Kristu Isusu za dobra djela, koja Bog unaprijed pripravi da u njima živimo.

*****

PORUKA BOGA OCA

8. veljče 2023

Još jednom, ja (Maureen) vidim veliki plamen koji sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Svaka duša mora pokrenuti svoje vlastito putovanje stazom spasenja. Neki putuju s lakoćom, prihvaćajući pravednost i sa mnogo nade u srcu. Drugi se suočavaju s obeshrabrenjem zbog vanjskih utjecaja, slabe vjere ili podložnosti grijehu. Svakoj je duši dana milost koja joj je potrebna da postigne spasenje. Nitko nije napušten od strane svoga anđela, iako mnogi ne obraćaju pozornost na svoga anđela.

"Ove Poruke koje sam odlučio darovati svijetu u ovim vremenima su putokaz na putu do spasenja. Probavite svaku Poruku koju sam vam odlučio dati s nadom u srcu za sve što vam Nebo nudi."

Izl 23, 20-21

Šaljem, evo svog anđela pred tobom da te čuva na putu i dovede u mjesto koje sam priredio. Poštuj ga i slušaj! Ne buni se protiv njega, jer ti neće oprostiti prekršaj, ta moje je Ime u njemu.

******

Poruka 7. veljače 2023

Još jednom, ja (Maureen) vidim veliki plamen koji sam upoznala kao Srce Boga Oca. On kaže: "Djeco, otkrijte blago sadašnjeg trenutka. Tu leži vaše spasenje i visina vašeg položaja na Nebu. Svaka duša koja dosegne Nebo prima svoju vlastitu jedinstvenu nagradu - nagradu koja priliči njegovoj ljubavi prema Meni dok je na zemlji. Ovo također vrijedi za one koji su osuđeni za svu vječnost. Iskoristite sadašnji trenutak da privučete duše prema njihovu vlastitom spasenju. Moja milost sadašnjeg trenutka je 'slatkiš' koji koristim da privučem duše pravednosti. Moja slatka nagrada je vječna radost i mir."

Jak 1,12 - Blago čovjeku koji odolijeva kušnji, jer će, kad se pokaže prokušanim, primiti vijenac - život koji je Bog obećao onima koji ga ljube .

https://www.holylove.org/