17. svibnja 2021.

17. svibnja 2021

Kćeri, svoj mir ti dajem! (1)

Ti znaš premili Jahve, da Te ja tražim po cijeli dugi dan! Uživam govoriti o Tebi svojim prijateljima, ali i na skupovima! Govoriti im koliko si Ti očinski, koliko si blag, i koliko je Tvoja ljubav bezuvjetna. Da je Tvoja ljubav bolja od samog života! Podsjećam ih da u našoj duši nema odmora dok Tebe nema u našemu srcu.

Vodi svako stvorenje k Istini, pouči ih nježno kao što si učinio sa mnom, i čuvaj ih od kušnji!

Kćeri moja, svoje uho dajem siromašnima duhom i poniznima. Radujem se u tim srcima! Citadelo, Citadelo moja, ne dopusti si da budeš obeshrabrena današnjom situacijom, svi narodi sada leže u mom milosrđu, moj gnjev prelazi na njih! Uzdigni svoj duh, daj da na ovu pokvarenu generaciju dahnem svoj gnjev! Daj da moja ruka teško padne na njih, jer su počinili nepravdu i na svoje glave gomilali grijeh na grijeh.

OVO JE MOJA PRAVDA KOJA SE IZVRŠAVA!

I milosrđe i gnjev pripadaju meni, jer ja sam moćan oprostiti, ali i izliti gnjev! Moje je milosrđe veliko, ali i moja je strogost isto toliko velika.

Gle, za dan-dva[2] proći ću kraj vas, naraštaju, i moj će se glas zaoriti po cijelom svemiru, čut će se udari groma, dok će mnoge zvijezde pasti okružujući vas crnim oblacima! Svi će čuti i vidjeti iskre groma, čak i u najudaljenijim mjestima! Dosta je dosta! Zadržavao sam svoj gnjev sve do sada, čekao, promatrao! Ali ništa, nema znaka kajanja, niti ičega!

Ova zemlja pripremljena je i dana vama kao dar od mene, tako da budete sretni i živite zajedno u slozi! Ali gle: sramota, sramota, sramota! Zli je navukao ogromni oblak na vas. Nisam zadovoljan s vama, naraštaju! Trpjet će jednako i dobri i loši! Ovaj naraštaj nikad ne odustaje od svojih iskrivljenih putova! Niste li vi leglo grijeha? Razvrat i uzaludna ubojstva djece, a sve se to i dalje nastavlja, i vi pozivate da umirim svoj gnjev? Osvetit ću krv ubijene djece, osvetit ću njihovu krv! Vidite kako su se obistinila prijašnja pretkazanja?

A sada vam ja pretkazujem da je moj Sin, Isus Krist, tu odmah iza ugla spreman pohoditi ovu zemlju! On će se pokazati i On će donijeti pravdu ovom naraštaju! On će sravniti sa zemljom sve one koji su pokrenuli rat protiv mene! I istinska Pravda bit će ponovno uspostavljena na ovoj zemlji! Vrijeme otkupljenja je uskoro s vama...

Povijest se ponavlja! Kad su stanovnici ove zemlje prakticirali samo krivokletstvo, klanje, krađu, preljub i bezbožništvo, Ti si intervenirao, za njihovo dobro...

Ja sam Bog milosrđa, a također poznat sam po opraštanju grijeha.

Onda, smiluj se ovome naraštaju, jer znamo koliko se raduješ pokazivati svoje milosrđe! Znamo da nas ne želiš da Te vidimo s gromom u ruci, spreman da ga baciš na nas i udariš na nas ...

Daj da te prekinem, kad bi samo znala, kad bi samo znala kako moje Srce krvari! Kad bi samo vidjela tugu na mom Licu, i koliko se žalostim za ovim naraštajem, i kako mi je žao svih tih grješnika!

U Knjizi o Esteri, pogl. 5, stih 11, pisano je da je kralj, čije je srce bilo hladno i nemilosrdno do te mjere da ga se Estera jako bojala, posebno kada se morala sastati s njim da ga zamoli za uslugu, piše: 'Ali Bog je promijenio kraljeve srce'… pa vidiš, Ti si kadar promijeniti srca, pa tako možeš promijeniti i srca onih koji Te vrijeđaju!

Rekao sam čovjeku: Mudrost je strah Gospodnji! Razumiješ li? Izbjegavanje svakog zla! Otkupit ću grješnika samom njihovom grješnošću! I ja sam upotrijebio nevolju da otvorim oči kralju...

Ljubim Te, Jahve, i znam da će nam nešto dobro doći na naš put!

Uvijek me oduševi zvuk tvoga srca! Izvršavaj svoje dužnosti i prepusti ove stvari meni! Ono što trebam od vas jest da molite! Podsjeti moj narod da su molitve oružje za pobjedu nad zlom!

Svoje blagoslove dajem ti, dijete!

[1] Govori Bog Otac

[2] Božje vrijeme – Božje vrijeme nije kao naše vrijeme.