PŽUB SKYPE ROSARY NEDJELJOM U 18.30 h

PŽUB SKYPE ROSARY NEDJELJOM U 18.45 h

Dragi prijatelji PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, od 30. ožujka 2014. započeli smo nešto što možete čuti samo na radiju TRUE LIFE IN GOD tj. PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, a to je molitva krunice preko skypa. Ovu moćnu molitvu, a koju je Krist Gospodin tražio da Vassula nauči, mole članovi molitvene zajednice svake nedjelje u 18.30 h.

Zapravo to je čitav molitveni program koji se odvija prema priručniku PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, a mi ga posvećujemo KRALJICI SVETE KRUNICE i molimo njezin zagovor za nas, za naše obitelji, za Vassulu i cijeli PRAVI ŽIVOT U BOGU tj. TRUE LIFE IN GOD i cijeli svijet.

Ukoliko se želite pridružiti i moliti s nama preko skypa dobro ste došli. Javite se e-mailom voditeljici Mariji Dragici Vukić na e-mail adresu:

m-d.cro@inet.hr

Odmah na početku naše molitve prvo zamolimo svoga Nježnog Oca da bude milosrdan prema nama i cijelome svijetu, molitva koju je Gospodin dao Vassuli za 24. obljetnicu PŽUB, tj. 28. studenoga 2009. a onda dalje molimo prema rasporedu kojega sastavljamo za svaki molitveni susret .

NAPOMINJEMO da pored ove molitvene zajednice postoji i druga, okupljanje na prvi i treći ponedjeljak kod Marija Dragice, ali se sada ta molitvena okupljanja ne događaju zbog korona virusa.

Bog blagoslovio!