REALIZIRANA PROROŠTVA

PRAVI ŽIVOT U BOGU

REALIZIRANA PROROŠTVA ZA OVAJ KRAJ VREMENA

Vassula Rydén

Između mnogih poruka PRAVOG ŽIVOTA U BOGU koje su nam davane sve ove godine, na brzinu sam prošla kroz neke od njih za koje se čini da prorokuju upravo ovo što nam se događa u ove dane s COVID-19 (korona-virusom). Gospodin nas iz svoje neizmjerne ljubavi u svojim porukama poziva još od 1985. na pokajanje, na život molitve, da sklopimo mir s Njim. On poziva svoju Crkvu na sjedinjenje, da sjedini nadnevke Uskrsa! On nas uvijek jednako nastoji izvući iz našeg otpadništva (apostazije) i naše samodopadnosti. Postao je prosjakom zbog ljubavi prema nama! Gospodin nam je pokušavao pokazati da prava opasnost za život nije prijetnja smrću, nego krivi izbor, odabir života bez Boga.

Gospodin je tražio da Njegove poruke učinim poznatima diljem svijeta. Učinila sam sve što sam mogla, kao i suradnici koje je odabrao naš Gospodin. Bilo je rezultata, ali ne toliko koliko je Gospodin htio, jer zbog silnih objeda, kleveta i progona tih božanskih poruka primljenih iz raznih izvora, njihovo širenje bilo je ograničeno. Što smo dobili? Što smo dobili stvaranjem prepreka u svojoj nevjerici, tako da se Glas Gospodnji ne čuje onako kako bi trebao da se čuje? Gospodin, povrijeđen, sve ove godine pokušavao se probiti kroz našu gluhoću i kroz našu apatiju da nas vodi k sebi, da nas vodi u Život. Pokušavao je s naših očiju očistiti ljuske nastale od prašine našega otpadništva. Naše nevjerovanje nije nam donijelo nikakvo dobro.

Sada je Bog zaustavio svijet.

On stavlja kočnicu na mnoga naša materijalistička djelovanja. Želi da razmišljamo o Njegovoj nazočnost, a što je najvažnije u našem životu, osobito u ova korizmena vremena Je li to slučajnost da je ovaj napad (korona-virusom) došao tijekom korizme? S Bogom nema slučajnosti… Gospodin nas sada poziva da stanemo pred Njega, da priznamo da je On Spasitelj ljudskog roda. Svoje prijateljstvo stavlja ravno pred nas, privlačeći nas u vječni intimni odnos s Njim koji zasigurno može zaustaviti pandemiju sa samo jednom Njegovom Riječi koju bi izgovorio, baš kao što je na isti način zaustavio snažne vjetrove ploveći sa svojim učenicima Galilejskim morem.

Evo samo nekoliko njegovih poruka…

23. ožujka 1988.

„(…) svijete! čuvaj se đavla, jer on udvostručuje svoje napore da vas uhvati u svoju zamku i stalno nastoji sakriti svoje postojanje, tako da spletkari bez straha;

O svijete!

Sotona pripravlja strašan pokolj nad vama,

o kako vas zaklinjem sa svoga Križa!

svijete, vratite mi se!

ne dajte mu više da vas uhvati u zamku time što mene odbijate! molite se, molite za povratak duša, neka svaka duša nauči molitve[1] koje sam ti dao, daj im da nauče te molitve; ja vas sve ljubim, ja vas sve ljubim;(…)“

U ovoj poruci naš Gospodin izgleda krajnje žalostan dok nas je upozoravao da Sotona pripravlja strašan pokolj nad nama. COVID-19 postaje pokolj, raširen poput izmaglice oko planeta, ubijajući mnoštvo ljudi!

4. svibnja 1988.

„(…) Vassula, vrijeme je neizbježno, uvijek tako neizbježno! O, dođite k meni, ljubljeni moji! dođite k meni! ja sam Put, Istina i Život; dođite k meni sada dok još uvijek ima vremena; dok je još trava zelena i dok cvijet cvate na drveću; dođite! ja vas ljubim neizmjerno! uvijek sam vas ljubio, unatoč vašoj grješnosti i zlu koje ste činili; svijete, zašto se tako dobrovoljno bacaš pred Sotonine noge? svijete, vrati mi se dok još proljetni vjetrić ćarlija i dok još ima vremena za vaše obraćenje;

ah, Vassula, vrijeme je gotovo isteklo,[2] ono što mora doći, tako vam je blizu!

U viđenju sam vidjela ljude koji su pokušavali disati, ali su udahnuli 'vjetar', koji namjesto da im olakša oni su bili zapaljeni iznutra. Znamo da COVID-19 napada pluća. Taj ubojiti 'vjetar' simbolizira također i to, da ako umremo, kao što je Isus jednom rekao, mi umiremo zbog svoje apostazije. To će pogoditi i dobre i zle ljude, svi će patiti jednako, ne će biti razlike. Za bolje razumijevanje ovoga pročitati Luka 13, 1-5. Kod prolaženja tog vjetra lišće s drveća opada i odmah vene. Slično Božjoj riječi u Knjizi otkrivenju, koja nije ograničena samo na jedan događaj, tako da bi Božje proroštvo o kazni koja će pogoditi pluća zbog naše apostazije, moglo biti ponovljeno u budućnosti.

Nekoliko bibličara-znanstvenika priznaju biblijske paralele i njihov odnos prema kršćanskom proroštvu. Biblijske usporedbe (paralele) sugeriraju da bi biblijski događaj ili proroštvo moglo slijediti budući događaj s istim uzorkom nakon njegove prethodne manifestacije. Jedan primjer takvih paralela može se naći u Knjizi Izlaska: „Mojsije pruži ruku prema nebu i spusti se gusta tmina na svu zemlju egipatsku: tri je dana trajala.“ (Izl 10, 22) Ta tama koja se dogodila diljem zemlje je ponovno otkriveni događaji u Joelu 3,4; 2,2; 2,10; i Otkrivenju 6,12; 8,12. Još jedan primjer je događaj silaska Duha Svetoga koji se odnosi na Mariju (Lk 1,35), na Krista (Lk 3, 22), apostole (Lk 24, 49, Djela 2, 1-4) i krštenje (Iv 3, 5; Djela 2,38, 10, 44-45; 11,15-16) a što je također ponovno otkriveno u proročkom izlijevanju Duha Svetoga na sav ljudski rod u Joel 3, 1-5. U izjavama sv. Pape Ivana Pavla II. i Ivana XXIII. koji su pisali i govorili o „Novoj Pedesetnici“ nad cijelom Crkvom, te u porukama PŽUB od 10. prosinca 1995. „zaista vam kažem: poslat ću vam svojega Duha Svetoga u punoj snazi, na čitav ljudski rod, i kao što je predviđeno, pokazat ću čudesne znakove na nebu kao nikada prije; bit će to druga Pedesetnica, tako da moje Kraljevstvo na zemlji[3] bude obnovljeno;“(…)

Slično tomu se može smatrati PŽUB proroštvo o očišćenju koje će pogoditi pluća zbog naše apostazije kao što pokazuje Korona-19, a također i ognjeni uragan koji će obviti čitav planet.

13. veljače 2016.

svoj mir ti dajem, hoćeš li zapisati moje riječi?

Da, Gospodine…

teško je ovom naraštaju da se sagne; oslabljeni svojim grijesima oni polažu svoje pouzdanje u Sotonu, izgrađujući svoju nadu na njemu; premda ja stojim pred svakim da me vidi, malo ih obraća pozornost; njihovi vođe postali su okrutni, a smrt čeka mnoge narode po njihovoj ruci; koliko sam plakao nad vama, svijete! za vama čiji će život sada strujati dolje u smrt; kad plamen bude poput jezika lizao vaše stanovnike, rasprskavajući se u zraku, pitam ovaj naraštaj: gdje ćete tada naći olakšanja? i kod koga? kod Sotone? u vašem egu i u sebi?

došlo je vrijeme da se izvrši moja Pravednost, jer kazna za ovaj bezvjerni naraštaj na vašim je vratima; ja ću ispuniti svoje odredbe doslovce; kad budete čuli tresak gromova, čut će se moj glas, grmljavina u vašim ušima, koja odjekuje do samih krajeva zemlje; tada znajte da će svijet i svi koji žive u njemu čuti Glas Pravednosti: zlo će donijeti smrt mnogim narodima … uništavanje došuljat će se u svaki grad;

jeste li čuli da će 'anđeo Jahvin okružiti gradove i narode' pozivajući svakoga na pokajanje? to su događaji koji će se dogoditi u danima koji dolaze;

zato, vi koji ste ušli u moje Dvore i vjerujete u moja kazivanja, molite i ne strahujte, i ne bojte se; ali vi koji ste beskrajne godine ismijavali moja kazivanja, udarajući svojim jezicima po mojim prorocima, pazite se! jer vi ste upotrebljavali laži da bi opravdali svoje laži, vi ste doista zakopali moje riječi u svoj vlastiti grob; da, zaista, vi ste izvrtali moje riječi; ali vaši grijesi stvorili su ponor između vas i mene; i sada se Pravednost ne će suzdržavati; kažem vam, gorki će biti vaši nadolazeći dani kad vam se ja suprotstavim … molite se i nemojte dopustiti očnim kapcima da se zatvore u spavanju!

evo kako bi morali moliti:

„Jahve, moj Bože, daj da moja molitva dopre do Tebe,

čuj naš vapaj za milosrđem i pomoći,

oprosti onima koji nemaju vjere u Tebe, moj Bože,

a ni u Tvoju moć da nas spasiš;

ne gasi svjetla naših dana,

uništavajući tako zemlju u tren oka

nego u svojoj Očinskoj samilosti,

sažali se na nas i oprosti nam;

ne dopusti Zlome da prolijeva

našu krv kao vodu;

oprosti nam našu krivicu,

zatomi svoju srdžbu,

sjećajući se naše slabosti;

zadrži svoje anđele propasti,

dajući nam još jednom prigodu

da se dokažemo vrijednima Tvoje dobrote;

ja stavljam svoje pouzdanje u Tebe; amen!“

kako ću rado primiti tu molitvu; molitvu koja će me umekšati! kćeri, ja ću blagosloviti sve one koji budu iskreno molili tu molitvu; daj da se ovo proroštvo čuje; 'dani i sati pripadaju meni, vašem Bogu,' to je ono što trebaš reći onima koji te budu pitali za vrijeme i čas moje Pravednosti! Ljubav te ljubi;

Ova molitva gore, idealna je na za naša vremena. Molimo, širite je okolo i dajte da je svatko moli ponizna srca … Ona također pokazuje koliko je Bog željan pomoći nam da izađemo iz naše bijede!

A sada, ove dvije poruke dolje, veoma su znakovite za ova vremena u kojima mi živimo u opasnosti od COVID-19:

23. svibnja 2018. gotovo prije dvije godine, jasno sam čula Glas koji je govorio na francuskom jeziku da „će se uskoro dogoditi atmosferska eksplozija.“ Godinu dana poslije, 10. travnja 2019. opet je to spomenuo, a taj put sam zapisala u fusnoti te poruke. Krist Gospodin govorio je o vatri koja će doći na nas, ali ta vatra nije materijalna vatra upaljena od ljudi, nego nešto drugo što će proždirati ljude. Što se danas događa sa COVID-19, nije li to početak ostvarivanja ovog proroštva? Glas koji sam čula upotrijebio je riječ „atmosferska eksplozija“, a značio je da će to doći iznenada, ali moćno, slično djelovanju bombe. Krist je nastavio u poruci od 10. travnja 2019. kako će to utjecati ne samo na mnoge narode, nego i na gospodarstvo, a što je već očito da utječe, upotrijebivši ovaj izričaj: i uništiti ono što je čovjek izgradio. Evo nekoliko odlomaka koji se odnose na COVID-19 iz poruke od 10. travnja 2019.:

10. travnja 2019. (odlomak iz poruke)

„(…) Zvijer ide za vama ispunjavajući vas svojim lažima, progoneći vas u tišini noći tako da se ne otkrije; poput tamne sjene tumarajući u mraku on postavlja jame da upadnete u njih; usta su mu ispunjena bestidnošću i nepravdama učinjenim prema vama, naraštaju, i zar još uvijek niste svjesni njegovih zlih namjera … i njegove zloće; koliko još upozorenja moram pokazati?

dani teškog iskušenja pred vama su; vatra, koju ne će upaliti čovjek, progutat će narode i ono što je čovjek sagradio; priroda će se postaviti protiv vas, a poplave će pomesti mnoštva; nestat će vam s lica podsmijeh koji ste imali kad god ste čuli da je moje Sveto Ime izgovoreno; tada će sve što je bilo skriveno u mračnim kutovima biti otkriveno; veo tame pohranjen je za vas, nevjerni naraštaju;

okrenem se prema zapadu, zatim prema istoku, i vidim da je moja Kuća zastranila, zato što su mnogi prestali tražiti Svijetlo; mnogi se kreću kako se njima sviđa s krivim odlukama koje osakaćuju moje Tijelo; oni su me na mnogo načina isključili iz svojega života; moja pravila i moja učenja satrvena su pod ruševinama moje Kuće, gurajući moja Djela iza njih;

vaše tijelo propada, generacijo, a duša vam je kao ispucana zemlja, bezvodna; Ja moram čuti krik pokajanja; je li moja Žrtva učinjena uzalud? svako stvorenje koje je stvorio moj Otac nikada ne traje više od divljeg cvijetka, i uz nalet vjetra ono propada, ali njegova duša traje za vječnost… i to zauvijek; Ja sam čuvar vašeg života; čuvam vas, zaklanjam vas i štitim; dao sam svoj život za vas da biste mogli živjeti, što bih više mogao učiniti, a da to nisam učinio? zato ustajte, sada! i pokajte se, priznajući svoja užasna djela,[4] ero zloće, okreni se od svojih zlih putova, daj zadovoljštinu za svoje ponašanje i postupke, i ja ću te čuti i oprostiti ti; ne zaboravite da sam svoj život dao za vas; bježite od grijeha kao od zmije;

u ove posljednje dane ja koristim vjetrove kao glasnike koje šaljem u pustinju poput nomada, da sagrade moje Tijelo, ukrase ga i ujedine; (…) ic“

***

Otac Julio Gaddi, s Filipina, objašnjava: dok sam ponovno čitao Vassulinu knjigu “Raj postoji, ali I pakao”, Vassula nas je upozorila još 2013. na ovu pandemiju, kad je napisala na stranicama 154-155: „Sile Tame se povećavaju i pokrivaju mnoge narode poput magle, a ipak mi ne možemo reći da nam nisu davani znakovi o ovom ratnom stanju!“ Sada prolazimo kroz tu pandemiju diljem svijeta, a prenosi se kroz „kapljice“, a kapljica je „IZMAGLICA“ kao što je spomenuto u knjizi.“

Dok sam pisala ovaj članak, otvorila sam TLIG knjigu br. 1 i oči su mi otišle ravno na dio poruke od 23. rujna 1991. gdje Bog Otac govori:

.... što vidiš, kćeri?

Sveto lice Tvoga Sina, unakaženo od boli. Njegovo je Lice isto kao na Svetom rupcu.

„zar to nije dovoljan razlog da nastaviš i žrtvuješ malo od svoga vremena i svoje snage? pogledaj opet, kćeri .... što sada vidiš, Vassula?

Vidim nešto poput ružičastog oblaka kako ispunjava nebo, lebdi iznad nas, a ipak se kreće kao izmaglica i zahvaća sve više neba. Kreće se polako, ali postojano.

piši: “kao zora po gorama se prostire narod jak i mnogobrojan, kakva ne bje' nikad prije, niti će ga igda biti do vremena najdaljih;”(Joel 2,2) da, blizu je to .... a sada, što sada vidiš, Vassula?

Žive ljudske zublje…“

U toj istoj knjizi objašnjavam dok je u isto vrijeme, dok pandemija izlazi izvan kontrole, ona će također uništiti i gospodarstvo. Napisala sam da su ekonomske krize drugi veliki znak za čovječanstvo. Svevišnji Bog sada uništava Mamona koji predstavlja boga novca, a kome se svijet nisko klanja i obožava, donoseći egoizam, ratove i grijeh u srce čovjeka, namjesto ljubavi Božje.“

Crkva uči da Bog može i iz zla izvući dobro; možda je to radi toga da shvatimo da bogatstvo samo po sebi nije dovoljno da nas učini sretnima bez Božje nazočnosti u našem životu. To je kao da nam Bog dopušta da prolazimo kroz Korizmu podvrgnuti velikom postu, podvrgnuti općepoznatoj uzdržljivosti (apstinenciji)! Možda Bog od nas traži da prestanemo živjeti na način na koji smo navikli živjeti. Možda On pokušava ispravno postaviti stvari i prilagoditi ljestvicu, govoreći nam da naše zdravlje vrijedi više od ekonomskog zdravlja; da je briga jednih za druge u vrijeme kriza vrjednija i plemenitija u Božjim očima nego zgrtanje zemaljskog blaga. Priroda već ozdravlja; čini se da nebo napokon „diše“, zrak je čišći, nema više zagađenja kao prije.

Božja ljubav da nas zaštiti je iznad ljudskog shvaćanja. On nas u svojoj poruci od 6. svibnja 1992. ponovno uvjerava, i tu nam otkriva:

“danas Sotona bljuje svu svoju mržnju na zemlju; čupa i ruši zemlje u svom bijesu; on uništava i izaziva nesreću za nesrećom; ali s velikom će snagom moja ruka izgraditi sve što je on razorio;”

Ono što je važno jest da priznamo da smo grješnici i da se istinski pokajemo … Drugo, ne bi se trebali bojati. Ako smo bliski sa našom Svetom Majkom i Isusom, nemamo se čega bojati.

Stvar je u tome što nitko nije očekivao da će se ovaj val pandemije tako brzo proširiti na cijeli svijet, proširivši se u sve narode! Kao da je Sotona izbljuvao na nas svoje smrtonosno povraćanje, kao što je Isus rekao 6. svibnja 1992., on nas mrzi! Ali Isus nas je tijekom svih ovih godina neprestano upozoravao da Sotona priprema veliki holokaust koji će nas uništiti i da će se to nevidljivo zlo ušuljati poput lopova, neočekivano. Upuzat će poput zmije, u tišini, jer smo svoja vrata širom otvorili dopuštajući da zlo uđe. Bog nije želio da se ovo zlo dogodi.

Ako se ljudi još uvijek budu bunili protiv Boga, nakon što će se ta pandemija istrošiti, Gospodin nas je upozorio, doći će sumporni oganj, koji će pasti odozgo na nas nakon što nam On dâ posljednju veliku Opomenu. Bit ćemo povučeni odozgo Božjom pravednošću. Sjećate se Nineve? Mi smo moderna Niniva, ali ne sasvim, jer je barem ninivski kralj, kad je upozoren, odmah poduzeo akciju i postio, i zapovijedio svim ljudima, i njihovim životinjama, da i oni poste, a on je odjenuo pokajničku kostrijet, kajući se, zbog čega se Bog umekšao.

Pozivam ljude dobre vjere da se mole za ljude koji ne žele slušati, jer će velika Opomena biti jedno od posljednjih upozorenja, prije velike kazne ognjem. Kad taj oganj dođe, zemlja će se zatresti i pomaknuti iz svoje osi. Kao rezultat toga, čak će se i gravitacija Zemlje promijeniti. Malobrojni koji će ostati (ovisi o nama, budemo li imali više ljudi koji se obraćaju i vraćaju Bogu) svijet će konačno uživati ​​u razdoblju mira. Hoćemo li ga ovaj put slušati? Hoćemo li konačno shvatiti ozbiljnost Njegove poruke "Pravi život u Bogu"? Evo Kristovih riječi:

18. veljače 1993.

„kad čujete praskanje gromova i ugledate sijevanje munja, znajte da je čas moje pravednosti došao; zemlja će se zatresti i kao prostrijeljena zvijezda zavrtjet će se oko sebe, čupajući planine i otoke iz svojih mjesta; čitavi će narodi nestati; nebo će iščeznuti kao knjiga koja se smota (…) a iz svoje Čaše pravednosti učinit ću da sličite na zmije otrovnice; po trbuhu svome puzat ćete i zemlju jesti u tim danima mraka;…!

„Učinit ću da po trbuhu svome pužete“, čini se da je objašnjenje da bi se zemljina gravitacija mogla promijeniti za samo par trenutaka nakon velikog potresa.

Dodajem poruku koju nam je dala naša Sveta Majka, a koja nam objašnjava kako zlo privlači zlo.

15. svibnja 1990.

mir s vama, djeco;

ja, vaša Sveta Majka, pripravljam vas za susret s Gospodinom; odgajam vas u vašem duhovnom rastu; prekrivam vas milostima da vam pomognem i ohrabrim vas; shvatite da su ovo posebni dani u kojima živite u vašim vremenima, ovo su dani koji prethode Gospodinovu dolasku; otvaranje staze kojom će Gospodin doći; ovo su dani priprave za silazak vašega Kralja; molite se da svatko bude pripravan; žarko se molite, malena dječice, za one duše koje odbijaju čuti i vidjeti, molite se svom Nebeskom Ocu ovako:

Oče milosrdni,

dopusti da oni koji slušaju i slušaju,

a ipak nikad ne razumiju,

ovoj put čuju Tvoj glas

i shvate da si Ti Sveti nad Svetima;

otvori oči onima koji gledaju i gledaju,

a ipak nikad ne raspoznaju,

da ovaj put vide svojim očima

Tvoje Sveto lice i Tvoju slavu;

takni svojim prstom njihova srca,

tako da im se srca otvore

i da spoznaju Tvoju vjernost;

molim Te, Oče pravedni,

i tražim sve ovo od Tebe,

kako bi se svi narodi obratili

i izliječili kroz rane

Tvoga ljubljenoga Sina

Isusa Krista; amen;

molite Oca da tvrdokornim dušama, koje Ga odbijaju čuti i vidjeti, Otac oprosti; On je pun milosrđa i pogledat će na svu svoju djecu; da, maleni moji, vi ste tamjan Bogu kad molite za spasenje svoje braće; što usrdnije molite, to vaše molitve postaju moćnije;

zahvalite Bogu koji vas je pozivao i svojom milošću učinio da čujete njegov poziv, zato molite za one koji odbijaju čuti;

vrijeme pritišće, a mnogi nisu uopće svjesni toga i u dubokom su snu; vrijeme leti i moje je Srce zaronjeno u veliku tugu kad pogledam odozgo na današnju mladež; ljubav nedostaje ... ali oni također nikad i ne susreću ljubav; mnogi od njih nisu čak nikad primili majčinu toplinu ili ljubav, jer je ona i nema da bi im je dala; svijet je postao hladan, ledeno hladan, a roditelji su se okrenuli jedno protiv drugoga, dijete se okrenulo protiv svojih roditelja zbog nedostatka ljubavi, majka odbija dječje vapaje za ljubavlju; svijet je mrtav za ljubav, leži u dubokom mraku, jer mržnja, gramzivost i sebičnost vladaju cijelom zemljom do same njezine srži;

potresem se zbog strašnih prizora, zbog poročnosti ovoga mračnog svijeta i otpadništva koje je prodrlo u samo svetište; katastrofe, glad, nesreće, ratovi i razne pošasti, sve ste to vi navukli; sve to dolazi od zemlje i zemlji se vraća; zemlja se sama uništava i nije Bog onaj koji vam daje sve te nesreće kao što su mnogi spremni vjerovati; Bog je Pravednost i sav je milosrdan, ali zlo povlači zlo;

molite usrdno, molite srcem za obraćenje i spasenje vaše ere; djeco moja, molite sa mnom; potrebne su mi vaše molitve; molite, a ja ću te molitve predati Bogu;

uvjeravam vas da sam ja s vama gdje god vi bili; ja vas nikad ne ostavljam, vas, koji ste moja djeca; sve vas blagoslivljam;

I kaže Gospodin:

moj Duh Sveti okupit će hrome i skupiti one koji su skrenuli s pravoga puta; bit će oni ucijepljeni u mene, da opet časte moje Sveto Ime i obnove moje Kraljevstvo na zemlji; (…) pa čega se onda bojiš? ja sam s tobom .... (28. prosinca 1993.)

***

Otac J.L. Iannuzzi slaže se s takvim stajalištem. Evo što on kaže:

"Kao što je u egipatsko vrijeme Bog poslao kugu koja je trajala nekoliko mjeseci kako bi se odrekli lažnih bogova i podsjetio ih da je On jedini Bog, tako je ovih posljednjih nekoliko mjeseci oteo lažne bogove koje mi obožavamo. Nije čudo da s ovim virusom, koji je zlo, ali koje Bog dopušta, svjedočimo zatvaranja zabavnih prostora, kazališta, stadiona, civilnih centara i poduzeća. Možda je ovaj događaj namijenjen da nas vrati Bogu koji nam u porukama Pravi život u Bogu otkriva sljedeće:

„okupite ljude i recite im: bez pokajanja i istinitosti u vašim molitvama ovo će zlo trajati duže nego što mislite; okrenite se k meni, svome Bogu i pokajte se; iskrena i sveopća molitva doprijet će do mene, vašeg Boga;

post će izbaciti demone; svaka žrtva mi je prihvatljiva; odbacite svoj letargični duh i odrecite se svojih zlih putova, i sklopite mir sa mnom, svojim Bogom; dajte da čujem: "Gospodine, smiluj se meni, grješniku!" i ja ću vam iskazati suosjećanje; i izlit ću obilje blagoslova na sve vas; dođite, ne bojte se; ja slušam ... ic „ (13. ožujka 2020.)

***

Možda ono što je najvažnije nije cjepivo, možda Bog samo dopušta tu izolaciju da nas odvoji od nesabranosti svijeta, da se otvorimo kako bi mu dopustili da nam otkrije osobnu nutarnju obnovu tijekom korizme, usredotočujući se na jedinu stvar u svijetu koja je doista važno: na Isusa. "

[1] To su: „Memorare“ – „Spomeni se“ sv. Bernarda, molitva Sv. Mihaelu, Molitva pouzdanja Presvetom Srcu Isusovu.

[2] Dok je Isus to govorio, ugledala sam u viđenju vrući, smrtonosni, jaki otrovni vjetar koji je puhao na nas i na prirodu, ostavljajući na svom prolazu samo smrt. Sve što je dotaknuo bilo je mrtvo.

[3] Isus misli Crkva.

[4] U Božjim očima svaki grijeh, pa i mali grijesi za koje mi u svojim očima mislimo da su beznačajni, oni su užas u Božjim očima, i On ih uvijek vidi tako velikima!