Srpanj 2013/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU, i evo vijesti za ovaj tjedan.

Opet govorimo malo o evangelizaciji, koju vode, uz Božju pomoć, naše dvije članice PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, Marcella i Liliana, iz Perua, koje su ovaj put posjetile sjeverozapadni dio Perua da bi tamo širile ove poruke. Njihova evangelizacijska tura trajala je od 21. do 24. svibnja ove, tj. 2013. godine. Za vrijeme ta tri dana one su održale preko 18 govora na skupovima, sudjelovale na radio programima, pa čak govorile o porukama na obiteljskim skupovima po privatnim kućama.

Prvi je govor bio u privatnoj kući 21. svibnja, za oko 25 osoba. Istog popodneva održale su drugi govor kojem je nazočilo 38 osoba.

22. svibnja govorile su o ovim porukama u radio programu pod naslovom: „Doručak s Isusom!“ U podne sudjelovale su pak na drugom radio programu koji se zove „Glas Udruge“. Popodne su govorile skupini od 60 osoba i upoznale ih s porukama PRAVI ŽIVOT U BOGU. Uvečer su opet svjedočile pred tridesetak mještana.

U jutro 23. svibnja, ove su dvije gospođe imale intervju na lokalnoj radio postaji. A nekoliko sati poslije imale su i drugi intervju, ovaj put intervjuirao ih je pastor Eduardo Palacios iz župe Bezgrješnog Začeća. Popodne su pak govorile u lokalnoj župi „Gospodin od Čudesa“. Više od 140 ljudi prisustvovalo je tom skupu. Uvečer su održale još dva svjedočenja, govorile su u župi Bezgrješnog Začeća, gdje je došlo oko 150 ljudi, a drugi skup je održan u mjesnoj školi kamo je došlo 135 osoba.

Idućeg su dana, tj. 24. svibnja, opet imale dva intervjua, jedan ujutro, a drugi u podne. Popodne su svjedočile u jednoj privatnoj kući, kamo je došlo 27 osoba. A uvečer su govorile o duhovnosti PRAVOG ŽIVOTA U BOGU u kapeli Božanskog Djeteta, gdje je 35 osoba došlo da bi poslušalo njihov govor.

A i idućeg dana, tj. 25. svibnja, imale su intervju na radiju „Marijina subota“. Nešto malo poslije toga, ali još uvijek prijepodne, intervjuirao ih je vikar i pastor Roland Castro u crkvi Santa Rosa. U podne posjetile su Franjevački samostan poslije kojega su završile svoju evangelizacijsku turu u sjeverozapadnom dijelu Perua i vratile se u Limu.

Aleluja! Neka naš Gospodin čuva i zaštiti Marcellu i Lilianu, kao i sve svjedoke PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Neka svi volonteri rade s ljubavlju za Ljubav, a naša Gospa neka nas čuva pod svojim plaštem. Amen.

Bog blagoslovio.