Lipanj 2013/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo vijesti za ovaj tjedan. U subotu, 18. svibnja 2013. Kanadski tim bio je domaćin skupa o svjedočenju o porukama PRAVI ŽIVOT U BOGU, u Abbotsfordu, u Britinskoj Kolumbiji.

Taj se događaj održao u Shamrock Centru, u kapelici u prizemlju privatne kuće, Margarete, članice obitelji PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Bilo je nazočno oko trideset osoba, od kojih su neki po prvi put čuli o ovim porukama, dok su drugi došli iz molitvenih zajednica (iz Vancouvera, Abbotsforda, Coquitlam i Surrey-a).

Tri svjedoka, Chadi, Toula i Doug (katolk, pravoslavka i protestant), svi ujedinjeni u jedno u ovom apostolskom radu, govorili su o duhovnosti PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Ovo duboko jedinstvo u srcu plod je ovih poruka, s kojima je Bog namirisao zemlju od 1985.

Zoltan Vertes predstavio je ovaj događaj u Shamrock Centru. Chadijev govor ravnomjerno je obuhvatio Vassulino poslanje i teološku strukturu PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Uz pomoć tehničkih pomagala Chadi je poveo prisutne kroz povijest i ulogu proroka, kako onih drevnih, tako i suvremenih. Govorio je o teologiji iz poruka i o kraju vremena. Poslije toga govorila je Toula o Vassulinoj novoj knjizi „Raj postoji, ali i pakao.“

Doug, protestant iz Luteranske crkve Prince George svjedočio je o svome radu s prijateljem služeći se ovim knjigama. Svoje svjedočenje pojačao je primjedbama koje je njegov prijatelj postavljao dok je čitao knjige. Te primjedbe zapravo pokazivale su koliko je raslo razumijevanje njegovog prijatelja u njegovu duhovom životu i obraćenju do punog prihvaćanja Isusa kao Otkupitelja i Spasitelja.

Prisutni su bili zadovoljni cijelom prezentacijom i mnogi su zahvaljivali ovim svjedocima. Nakon prezentacije, a za vrijeme ručka, Chadi, Toula i Doug čuli su jedno drugo svjedočenje, u kojem je protestantkinja iz Bethel Church svjedočila o svojemu obraćenju s islama na kršćanstvo i njezinom shvaćanju velike potrebe kršćanskog jedinstva.

Slava našem Gospodinu.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU. Neka nas naša draga Gospa sve štiti.

Bog vas blagoslovio.