Ožujak 2016/3.

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu, i evo vijesti za ovaj tjedan.

Vijesti iz Libanona:

Knjiga Raj postoji, ali i pakao, sada je na raspolaganju na arapskom jeziku u knjižarama i knjižnicama u Libanonu.

Čitatelji i prijatelji True Life in God okupili su se 16. ožujka 2016. na Sajmu knjiga Antelias u Libanonu, zajedno s dvojicom biskupa i četvoricom svećenika (katoličkih i pravoslavnih) da predstave Vassulinu knjigu. S velikom radosti članovi ove grupe potpisali su knjige jedni drugima, a onda nastavili slavlje s ručkom, zahvaljujući Isusu za uspješno postignuće koje će pomoći mnogim ljudima da se obrate.

Idućeg dana Georges Chabab i svjedokinja True Life in God Yolla Abou Jaoudi pojavili su se u trinaestominutnom TV intervju uživo da bi promicali knjigu Raj postoji, ali i pakao, i njezinu važnost za naša vremena kao dio serije na MTV „S Kristom“. Može se vidjeti na YouTubu.

Tijekom intervjua govorili su o porukama koje je Vassula uključila u knjigu Raj postoji, ali i pakao, u skladu s događajima iz njezina života te o dijalogu s Kongregacijom za nauk vjere iz 2004. godine. Također su spomenuli prikaz knjige Raj postoji kojeg je dao kardinal Prospero Grech, koji je objavljen u Inside the Vatican u siječnju 2014. godine.

A sada vam donosimo priču o evangelizaciji u SAD koja uključuje i vlak:

Nema vlaka koji predugo vozi za svjedokinju True Life in God Georgiu Klamson da bi evangelizirala o ovim Porukama.

Jedna Grkinja, iz Connecticuta, čula je za ove poruke slušajući intervju s Vassulom na grčkom jeziku na Hellas FM na Youtube i podijelila to sa svojim prijateljima.

Zatim su se obratile Radio postaji koja ih je povezala s Tru Life in God u SAD-u, koji su im poslali knjige i pozvali ih na duhovnu obnovu u prosincu 2014. u Meksiku.

Dvije su osobe od njih došle na duhovnu obnovu i doživjele veliko duhovno iskustvo.

Potom je Georgia bila pozvana u Connecticut, gdje je putovala 4 sata vlakom te tamo u jednoj grčkoj kući s njima provela 5 sati govoreći im o porukama Pravi život u Bogu.

Da bi upalile vatru ove su žene počele širiti poruke True Life in God u grčkim zajednicama u Connecticutu.

Molimo, molite da bi se ovo sjeme zalilo!

I iz Japana:

Dragi prijatelji, zadovoljstvo nam je objaviti da je na Radiju True Life in God postavljen Japanski kanal. Tako Japanci sada mogu uživati slušajući poruke na svom jeziku.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija True Life in God. Neka vas dragi Bog sve blagoslovi.