Studeni 2013/3.

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo vijesti za ovaj tjedan.

Velika ikona svetog Mihaela arkanđela, u crkvi na otoku Rodosu, gdje Vassula živi, počela je 26. listopada 2013. lijevati suze. Čini se da bi to mogao biti znak da se nešto veliko sprema. Nakon ispitivanja ovog fenomena, znanstvenici su na temelju onoga što su vidjeli, zaključili da se na ikonu nije ni na koji način utjecalo.

Sve do današnjega dana Ikona lije suze, ponekad suze stanu, ali onda opet nastave teći.

Budući da je ovo vrijeme posta i molitve, bit će nam drago da se uključite na radio Internet PRAVI ŽIVOT U BOGU, na našoj adresi: www.tligradio.org nedjeljom u 19.30 h po londonskom vremenu (a po našem - hrvatskom - je to u 20.30 h) te zajedno s nama molite svetu krunicu, koja se emitira uživo na engleskom kanalu svake nedjelje u ovo vrijeme.

Ako imate posebne molitvene nakane izvolite nam poslati e-mailom na ovu adresu: prayers@tligradio.org i one će biti objavljene, a svatko je dobro došao da ih iznese. Krunicu mole ljudi iz mnogih zemalja, a molit će se uživo.

Ne zaboravite pridružiti nam se u nedjelju, u 19.30 h po londonskom vremenu (tj. 20.30 po hrvatskom vremenu) na engleskom kanalu radija PRAVI ŽIVOT U BOGU na web stranici www.tligradio.org

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU i neka sveti Mihael, arkanđeo, zaštiti vas i vaše obitelji.

Bog vas blagoslovio.