Dragica i Nino Mustapić

Nino i Dragica Mustapić

Hvaljen Isus i Marija!
Zovem se Dragica Mustapić i kao znak duboke zahvale prema Bogu Ocu želim podijeliti s drugima ovo svoje svijedočanstvo.
S Vassulinim knjigama susrela sam se na početku svojega obraćenja i kad su mi te knjige došle u ruke odmah sam ih poželjela imati sve u svojemu domu. Kada su stigle mojoj radosti nije bilo kraja.
Kao da sam predosjećala kakva će se izvanredna utjeha, vodstvo, ljubav, milosti i blagoslovi izliti na cijelu moju obitelj kao i na sve druge ljude koje je Bog stavljao na moj put.
Prije susreta sa Vassulinim knjigama nisam imala veze sa crkvom,a kada su te knjige stigle u naš dom krenulo je jedno novo razdoblje mojega života.
Kako sam se okrenula Bogu takav zaokret se počeo događati i sa svim članovima moje obitelji,uže i šire.
Bog nas je po svojoj neizrecivoj milosti sve zahvatio! Promjene koje su nastupile u našim životima bile su tako izobilne,a mogu se opisati samo jednom riječu" ČUDO "!

Dok je nekada svijet bio sve za nas,dogodio se potpuni zaokret nakon kojeg je ostao iza nas, sa svim svojim ponudama.
Suprug i ja smo počeli odlaziti na svakodnevne Sv.Mise,počeli smo se redovito ispovijedati,čitati Sv.Pismo,moliti,postiti... ukratko Bog je postao centar našeg života.
Prolazili smo mnoge kušnje,no utjeha koju sam dobivala po Vassulinim spisima tj po riječi Boga Oca,Boga Sina,Boga Duha Svetoga i Majke Marije uljevale su nevjerovatnu snagu i poticaj da ustrajemo dok ne prođemo sva čišćenja koja su bila nužna za naše novo rođenje u Kristu Isusu.
Ono što me na osobit način oduševljava u ovim knjigama jest ta sveta intimnost koja se razvila između nas i Boga.

Iako puno čitam nikada nisam naišla na nešto slično i toliko puta mi u pamet dođu one svete riječi Majke Marije da većeg dara od ovih zapisa za naša vremena nismo mogli dobiti.
Kroz ove knjige došlo nam je otkrivenje jednog novog neba i nove zemlje,uistinu jedan novi svijet.
Knjige nose veliki blagoslov i dovoljno je da ih čita barem jedna osoba u kući držeći se uputa što joj ih Bog nudi i milost će doći svim ukućanima,a onda i dalje.

Bože Sveti hvala Ti za sve ovo preobilje novog života u kojemu se iz dana u dan trudimo živjeti i divno je,a zove se PRAVI ŽIVOT U BOGU!


Božiji blagoslov svima!

Ninoslav i Dragica Mustapić
Fra Luje Maruna 3
35000 Sl.Brod
Mob 095 8193394