Lipanj 2015/1

Dragi slušatelji, vi slušate vijesti radija True Life in God tj. radija Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan.

Nedavno smo objavili Vassulino pismo koje je poslala 5. svibnja 2015., a u kojemu ona govori o poruci koju joj je Gospa dala u noći 7. siječnja 2008. Vassula je rekla da se sve ono na što je Gospa upozorila te noći, sada jasno vidi u svijetu. Naša je Gospa rekla da će „Kućanstvo Božje biti iskušavano“, a mi danas vidimo ratove, progone, migracije, financijske krize itd. Cijela se ta poruka nalazi na našoj hrvatskoj web stranici, a uskoro će biti postavljen i snimak u našoj hrvatskoj knjižnici na TLIG radiju.

Također vas obavještavamo, dragi slušatelji, da smo od pastora Jacoba Tamanga, člana nepalskog Pravog života u Bogu, primili poruku i o drugom razornom potresu u Nepalu. Ono što možemo i pokušavamo učiniti jest pomoći žrtvama i ranjenima u bolnici, kao i onima koji su izgubili članove svoje obitelji. Ostalo će učiniti naš Bog Svemogući. Molimo vas nastavite moliti za njih i za tu zemlju Nepal, jer mnogim ljudima je potrebno da saznaju za spasenjsku moć Gospodina Isusa Krista. U ovim teškim i ključnim vremenima, mi, narod Božji, moramo im iskazati ljubav i pomoći im u njihovim velikim potrebama. Mnogi od njih izgubili su kuće, i jako im je potrebna hrana i lijekovi.

Zato, dragi slušatelji, nastavimo moliti za našu braću i sestre u Nepalu, kao i za sve Vassuline nakane. Neka dobri Bog otvori naša srca Njegovoj Božanskoj volji i ispuni nas darovima Duha Svetoga.

Hvala na slušanja radija True Life in God, tj. hrvatskog kanala Pravog života u Bogu. Bog vas blagoslovio.