Ožujak 2016/2

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan

Donosimo vam dirljivu priču iz Hrvatske o prikupljanja novaca za Beth Myriam.

Nakon nedavnih vijesti na TLIG radiju o gospođi iz Engleske koja je spravljala zimnicu od proizvoda iz svoga vrta za Beth Myriam, Jelena, članica molitvene zajednice na Skype-u, u Zagrebu, u Hrvatskoj, potaknuta je da učini isto tako.

Jelena, živi na selu nedaleko od glavnog grada, i ima vrt ali potrebna joj je donacija za ostvarenje toga projekta. Ona je nazvala staklanu u Hrvatskoj za staklenke za svoje proizvode - pekmez, ukiseljeno povrće itd., a nazvala je također tvornicu šećera, te im objasnila da sav prihod ide za Marijine kuće koje hrani siromašne i gladne u svijetu.

Oni su bili otvoreni njezinoj ideji ali su tražili da se napiše zahtjev za donacijom. Taj zahtjev poslala je Udruga Pravi život u Bogu.

Ali to nije sve. Jelenin župnik je obećao da će zamoliti mjesnu tiskaru da tiska besplatne naljepnice za Jelenine proizvode koja će prikazivati malu sliku naše Gospe, koja je određena za Beth Myriam kuće, s imenom i web stranicom Pravog života u Bogu u Hrvatskoj.

Zajednica Pravog života u Bogu s nestrpljenjem očekuje ljeto da Jelena zajedno sa svojim prijateljima žanje žetvu za Beth Myriam. Zajednica će također moliti za Božju pomoć.

Dana 9. siječnja 2016, održano je svjedočenje u domu jednog člana molitvene zajednice TLIG Toronto, Kanada.

Michelle je govorio o Jedinstvu, volji Božjoj, posljednjim vremenima, o izlijevanju Duha Svetoga, o Rusiji, o neprestanoj molitvi i ljubavi Očevoj za svu djecu.

Nazočilo je 14 osoba, katolika i pravoslavaca, a susret su završili ujedinjeni u molitvi.

Tijekom ukusno zakuske, jedna gospođa, koja čita knjigu Raj postoji ali i pakao rekla je da su poruke Pravog života u Bogu velika nada za ova naša vremena. Druga gospođa je pak rekla da je poruke Pravog života u Bogu i svjedočanstva ispunjavaju mirom i nadom

Dragi slušatelji, hvala na slušanju Radija Pravi život u Bogu. Neka vas sve Bog blagoslovi.