Ožujak 2015/3.

Dragi slušatelji, vi slušate radio True Life in God i evo vijesti za četvrti tjedan mjeseca ožujka 2015.

Nastavljamo s vijestima o duhovnoj obnovi True Life in God održanoj u Meksiku od 12. do 16. prosinca 2014.

Vassula je govorila o pozivu na obraćenje i evangelizaciju. Nastavila je govoreći kako smo svi pozvani da širimo Božje Kraljevstvo u ovom mračnom svijetu. Svi smo pozvani da Božju ljubav učinimo poznatom, da kažemo svijetu da je Krist zaista uskrsnuo, da budemo svjedoci Božje intimne ljubavi na kraju ovog vremena, gdje ratovi, terorizam, gubitak vjere i otpadništvo od vjere, uništavaju Božje stvorenje. Ovaj naraštaj, kaže Gospodin, izaziva Božju pravednost. Vassula je rekla da nam za svaku duhovnu obnovu Bog šalje posvećujuće milosti.

Poslije je otac Honorio govorio o temi: „Naša Gospa i njezina nazočnost u otkupiteljskom planu.“ Govorio je o sadašnjem stanju svijeta, velikom otpadništvu i općem nedostatku vjere. Nastavio je govoriti da sve to objašnjava brojna ukazanja Blažene Djevice Marije i slikâ koje plaču. Upitao je: „Zašto Marija plače i lije krvave suze? Zato što kad majka vidi svoju djecu u opasnosti, ona je zabrinuta i nastoji ih zaštititi. To je točno ono što se sada događa.“ On je također govorio o Isusovoj nazočnosti u svetoj pričesti i o jedinstvu Crkve.

Idući govornik bio je otac John. Njegova tema bila je: „Presveta Djevica od Guadalupe, znak pomirenja“. Opisao je kako je Gospa došla na mjesto koje je bilo oskrnavljeno krvlju ljudske žrtve, nasilja i rata. Zaključio je govoreći da Marija sve vidi i da nas ona još jedanput poziva da se pomirimo s Bogom i jedni s drugima. Ona nas poziva da se okanimo oružja koje razara svijet i tražimo dobrotu i mir.

Dragi slušatelji, bit će još vijesti o ovoj duhovnoj obnovi True Life i God u Meksiku u idućem našem biltenu

Hvala na slušanju radija. Pravog života u Bogu..

Bog vas blagoslovio.