Srpanj 2016/1

Dragi slušatelji, vi slušate True Life in God radio tj. radio Pravi život u Bogu.

U poruci od 6. srpnja 1990. naša Sveta Majka kaže:

Isus je ljubav, Isus je nada i Isus znači Onaj-koji-spašava, zato ne sumnjajte u veličinu njegove ljubavi; imajte vjere u Njega, On dolazi da izbavi čak i najmanje među vama; svjedočite narodima o toj velikoj ljubavi i širite njegove poruke na sva četiri kraja zemlje;

Donosimo vam dvije priče o tome kako se ove poruke šire od jednog kraja svijeta do drugoga.

Evo prve priče Iz Nepala:

Godine 2012. Pravi život u Bogu Nepala distribuirao je prvu knjiga na nepalskom jeziku vjernicima Katoličke crkve.

Tada je jedan mladi čovjek, koji je primio knjigu, otišao u inozemstvo na dvije godine. Po povratku, vidjevši plakat koji je promicao True Life in God i radio True Life in God, pozvao ih je. Danas je taj mladi čovjek voditelj mladeži u crkvi – eto, Gospodin je otvorio vrata mladeži.

I on bi želio volontirati na True Life in God radiju na nepalskom jeziku, te distribuirati plakate i knjige. Uskoro će on biti spreman dati svoje svjedočenje.

Hvalimo Te Gospodine i zahvaljujemo!

A evo, dragi prijatelji, i priča iz Amerike:

11. i 12. lipnja 2016. TLIG s područja Midwest-North, u Americi, 2016. sudjelovali su na Chicago „Lit Fest“ godišnjem festivalu knjiga koji je privukao preko 100.000 ljudi. Tisuće posjetitelja iz brojnih denominacija zaustavljalo se kraj TLIG displaya. Neki su bili obradovani vidjevši Lice Isusovo s porukom „Dođi k meni takav kakav si, ja Isus, ljubim te“ i sklapali ruke zajedno s TLIG volonterima da bi molili. Jedna mala djevojčica čak je pokušala zagrliti sliku Isusovu.

Distribuirano je oko 250 knjiga, 40 DVD-ea i stotine molitvenih kartica.

Jedan čovjek, koji je uzeo poruku „Dođi k meni takav kakav si“ rekao je: „Ovo je najbolja poruka na cijelom festivalu!“

Svi volonteri Midwest-North područja doprinijeli su uspjehu „Lit Fest“ festivala kroz svoj rad, vrijeme, donacije i molitve.

Obilje blagoslova primljeno je tog vikenda.

Dragi slušatelji, hvala na slušanja True Life in God radija, tj. radija Pravi život u Bog.

Neka vas sve dragi Bog blagoslovi.