Kamilo Kasapović svjedoči o porukama PŽUB

Ovim želim dati svjedočanstvo kako su poruke PžuB utjecale na moj vjerski i duhovni život. Do tada on se može opisati jednostavno kao život tradicionalnog katoličkog vjernika. Dakle, redovite nedjeljne mise i vjerski blagdani gdje je počesto bilo važnije biti samo nazočan na vjerskim okupljanjima, dok se iznutra ništa nije mijenjalo, godinama je duhovni život ostajao isti.

Sa porukama PŽuB upoznao sam se 2006. godine preko interneta. Čitajući ih one su se takoreći „lijepile“ za mene. U početku mi je bilo malo „neugodno“ prihvatiti jezik ljubavi kojim naš Gospodin razgovara s Vassulom. Taj razgovor mi se činio malo „slatkast“, teško za prihvatiti da nas Bog tako neizrecivo voli i ljubi. Poslije sam shvatio da smo ljubljena djeca Božja.

Ubrzo sam se priključio molitvenoj zajednici u Zagrebu gdje redovito održavamo dvaput mjesečno molitvene susrete. Poslije tih susreta počesto sam se osječao nekako laganim, ima sam osjećaj da mogu poletjeti, a svijet oko mene je bio nestvaran, drugačiji.

Čitajući poruke PžuB shvatio sam da Isus traži da budemo više intimni s Njime, da provodimo više vremena u molitvi, molitvi srca, klanjajući mu se u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Sada svakog petka idem na klanjanje pred Presvetim u našoj župi, na klanjanje pred živim Bogom, tako mističnim, a opet tako blizu nama, koji nam se stalno nudi, poziva da upoznamo jedinog, pravog i istinitog Boga. Boga koji kaže da smo božansko sjeme, Njegovo sjeme, Njegova djeca i djeca Svjetlosti.

Također, mogu posvjedočiti da mi je Bog kroz čitanje poruka PžuB dao razaznati duhovne pojave i stvarnosti kod sebe i kod drugih ljudi. To je kao da vam se odjedanput otvore oči i vidite nešto kod sebe i kod drugih ljudi što je čista duhovna pojava.

Kroz čitanje poruka PžuB nisam naišao na ništa što bi moglo biti u suprotnosti s učenjem naše Svete Crkve. Nitko ne može tako stalno govoriti jezikom ljubavi, osim našeg Boga koji je i sam Ljubav.

Kamilo Kasapović

48260 Križevci

Croatia

Tel: 00-385-48-714-138

kkamilo@net.hr