Svjedočenje jednog homoseksualca

Moćno obraćenje homoseksualca daje nadu drugima


Poruke „Pravi život u Bogu“ promijenile su moj život! U vrijeme svojega obraćenja bio sam u aktivnoj homoseksualnoj vezi, ali nakon što sam čuo što Vassula govori i nakon što sam pročitao poruke o deset zapovijedi Božjih u četvrtoj knjizi, moj partner i ja odustali smo od našeg homoseksulanog života i zamijenili ga celibatom i čistoćom. Mi volimo Boga toliko da smo odustali od nečega za što sada znamo da vrijeđa Božju svetost. Dakako to je samo dio onoga što vrijeđa Boga, te sada shvaćam da ono što sam morao učiniti bilo je pokajati se i ispovijediti.

Nas dvojica bili smo blagoslovljeni posebnom milošću da ne budemo više napastovani vratiti se u homoseksualni život te da iz ovih spisa nastavimo učiti kako živjeti svetijim životom. Ja sam se obratio na katoličku vjeru.

Što se mene tiče, ja sam izgubio svaku želju za materijalnim i svjetovnim stvarima ovoga svijeta. Usmjerio sam se na svoj posao njege i skrbi, a slobodno vrijeme provodim u crkvi ili u duhovnim stvarima.

Bez te pomoći koju sam našao u spisima „Pravi život u Bogu“ nikad ne bih bio kadar shvatiti potrebu da učinim promjene koje sam učinio. Kad promislim i sjetim se svega toga, suze radosnice i zahvalnost preplave moje srce. Zahvaljujem Bogu za svoju duhovnu sestru Vassulu koja se ispraznila od svih svjetovnih stvar i koja nam nosi Božje poruke u ova naša vremena.

Neka moje svjedočenje bude snaga onima koji nastoje nadvladati putove svijeta. Bilo koji vaš grijeh, navika, životni stil itd. Bog može preobraziti ako mu s ljubavlju otvorite svoje srce. I molim vas, nastavite čitati poruke „Pravi život u Bogu“, i to sve knjige, jer one su poput duhovnih bisera velike vrijednosti.

Anonimac