Lipanj 2015/3

Dragi slušatelji, vi slušate radio True Life in God tj. radio Pravi život u Bogu, i evo vijesti za ovaj tjedan:

Nastavljamo s našim izvješćem s Vassulina drugog posjeta Kongu.

U srijedu, 20. svibnja 2015. Vassula i njezina pratnja otputovali su zrakoplovom iz Kikwita u Kinshasu, gdje je opet bila veoma toplo dočekana od Kongoanaca, koji je sada znaju kao 'Mamu Vassulu'. Nakon formalnosti u zračnoj luci, Vassula i njezina pratnja u pratnji senatora Mabaya otišli su u hotel, koji se nalazi blizu rijeke Kongo. Uvečer je Vassulu primio predsjednik senata Demokratske Republike Kongo, gospodin Léon Kengo, koji se radovao da ju sretne, a osobito da čuje od „Mame Vassule“ osobno o njezinom iskustva života s Gospodinom. Bio je zadivljen njezinim svjedočenjem te odlučio i sam pročitati sve poruke „Pravog života u Bogu“.

U četvrtak, 21. svibnja 2015. održana je konferencija na stadionu 'Tata Raphael'. Procjenjuje se da se okupilo više od 3.000 ljudi, uključujući mnoge svećenike, da bi slušali o porukama. Uvečer je bila večera čiji su domaćini bili članovi organizacionog odbora Udruge „True Life in God of Congo“. Gosti su bili gospodin Kengo, predsjednik Senata Demokratske Republike Kongo, te nekoliko članova njegova ureda, a također i neki svećenici. Bilo je mnogo svjedočenja ljudi koji su bili dirnuti porukama poniznosti i ljubavi, pomirenja i sjedinjenja.

U petak, 22. svibnja, prije polaska iz Kinshase u Istanbul, 'Mama Vassula' pohodila je oca Crispina, koji je nakon saobraćajne nesreća već godinama paraliziran, da bi ga utješila.

Poruke „True Life in God“ tj. „Pravi život u Bogu“ pozdravljene su s entuzijazmom u Demokratskoj Republici Kongo, na svim razinama: od strane vjerskih i političkih vlasti i ostalih članova javnog života.

Molimo žarko za narod Konga, da ostanu vjerni ovim porukama.

Hvala na slušanju radija „True Life in God“.

Bog vas sve blagoslovio.