Orjenovo svjedočenje o porukama PŽUB

ORJENOVO SVJEDOČENJE ZA TLIG RADIO

Za poruke PRAVI ŽIVOT U BOGU prvi put sam čuo na Vassulinu svjedočenju u Splitu, 1995. godine, gdje sam zapravo došao samo kao pratilac svoje žene. Vassulin neobičan govor o Isusu pokrenuo je u meni niz otvorenih pitanja u vezi mojega dotadašnjeg života. No, povratkom kući s tog svjedočenja odmah sam i zaboravio na taj govor i na te proživljene osjećaje.

Ali, nakon tri mjeseca, kao pomorac odlazim na brod, i prilikom pozdravljanja jedna mi je osoba poklonila prvi knjigu poruka PRAVI ŽIVOT U BOGU. Čitajući knjigu na brodu, Bog me je prosvijetlio s jasnim osjećam. IMA BOGA“ Poklonio sam se tomu osjećaju i nastavio čitati knjigu klečeći!

Idućih pet godina život mi je jasno pokazao da sam se zapravo nanovo rodio! Više ništa nije bilo isto kao prije susreta s ovim porukama!

Kao pomorac proveo sam ukupno pet godina na brodu, s uobičajenim prekidima od 6 mjeseci koje sam provodio kod kuće, ali više nisam bio zadovoljan takvim životom. Bio sam oženjen i imao dvije kćeri.

Već za svojih povremenih boravaka kod kuće počeli smo redovito obiteljski, nedjeljom i blagdanom odlaziti u crkvu, na hodočašća, redovite ispovijedi, a molitva u obitelji postala nam je svakodnevna.

Predstojeći povratak na brod postao mi je nepodnošljiv, jer nisam mogao postići mir u srcu, duboko sam u srcu osjećao da trebam prestati ploviti. Dvoumio sam se: prestati ploviti i vratiti se kući, u svoju obitelj! Ali je u pitanju bio i veliki novac koji sam zarađivao, koji mi je bio nužan za obitelj. A osim toga, volio sam i svoj poziv pomorca, koji i danas volim.

No, ipak sam nakon tog svog obraćenja shvatio da me Bog poziva na promjenu koja znači prestanak plovidbe i dužih izbivanja od kuće.

Tako sam prestao navigati, i do tada ušteđeni novac uložio sam u obiteljsku kuću. Tako sam ostao i bez novca i bez posla.

Kao otac četvoročlane obitelji prihvaćao sam sve poslove koje sam mogao naći. Živjeli smo jako teško. U međuvremenu dobili smo još dva sina.

Danas imam dobar posao, a i moja žena, mir u srcu, sigurnost i pouzdanje u Božju providnost, koji su rasli i rastu i dan danas.

Slava Isusu!

ORJEN BLASLOV

KALI, O. UGLJAN

Tel. +385 23 281 604

orjen.blaslov@zd.t-com.hr