Terezija Peručić-Perić svjedoči o porukama PŽUB

Rođena sam u katoličkoj obitelji i kao dijete bila sam pobožna, posebno prema Gospi. Odrastajući, sve sam se više udaljavala od Boga, jer u našim školama nije bilo mjesta za Njega. Tako sam postala ateist, ali sa žarkom željom, da doznam istinu o životu i svijetu oko mene. Studirala sam na Kemijsko Tehnološkom fakultetu, nadajući se da ću doznati sve. Razočarenje je bilo potpuno. Nastavila sam čitati i proučavati sve i sva: Od Tolteka, Kurana, Biblije, Veda i svu alternativnu literaturu. Shvatila sam da postoji Netko i sve govori o Njemu, ali što sada.

Na krizmi mog sina, za vrijeme pretvorbe, Bog me je dobro prodrmao, objavivši mi svoju prisutnost. Kako Bog ima plan ( to sada znam ) sa svakim od nas, malo iza toga, jedan mi je poznanik dao prve dvije knjige PRAVI ŽIVOT U BOGU. Moje srce je vikalo: To To To. Knjige sam pila kao pustinja vodu, umotana u njegovu prisutnost i ljubav, snažno osijećajući da je On sa mnom. U par mjeseci pročitala sam svih deset, koliko ih je tada bili. Sada više nisam sama. Tu je On koji me poučava, hrani, štiti, brani, njeguje, ljubi, drži kao malo vode na dlanu. Pa što još više mogu poželjeti. On me je našao! On me ljubi i nikad, nikad nikad me neće ostaviti. Koji divan osjećaj: On i ja plovimo kroz život skupa, lebdeći iznad svih prepreka. Prihvatila sam što me poučavao: na misu idem svaki dan (osim ako sam spriječena), redovno se mjesečno ispovijedam, svaki dan se molim, tjedno idem na klanjanje, čitam Bibliju i Pravi život u Bogu, kad stignem meditiram.

Ja sam također i član molitvene zajednice Pravi život u Bogu i mi se sastajemo dvaput mjesečno na molitvu. Ali svake nedjelje mi, katolici, imamo ekumensku molitvu preko skypa i molimo krunicu i druge molitve iz ekumenskog priručnika Pravog života u Bogu s pravoslavkama iz Bosne i Hercegovine. Mi se zaista nadamo da će Jedinstvo Crkve doći uskoro. Isus nam je to obećao i to će biti.

Za tako malo dobiješ sve. Sada imam ŽIVOT, život u izobilju.

Hvala i Slava Gospodinu u vijeke! Aleluja!

Terezija Peručić Perić,

Zagreb,

+385 1 66 41 226

t.perucic.peric@gmail.com