Godišnji pregled 2013/1.

Dragi slušatelji, želimo vam sretan i blagoslovljen Božić te blagoslovljenu novu 2014. godinu. Vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo prvog dijela godišnjeg pregleda vijesti za 2013. godinu.

U siječnju 2013: Vassulina nova knjiga „RAJ POSTOJI, ALI I PAKAO“ postala je bestseller u misticizmu, kršćanskom pravoslavlju i proroštvu na Amazonu.

Zatim Dawn je završila snimanje svih poruka na engleskom za engleski kanal radia PRAVI ŽIVOT U BOGU. Neka je dragi Bog blagoslovi za njezino služenje.

U veljači 2013. objavili smo vijesti o svjedočenjima o porukama iz Hrvatske te iz Irske, gdje se o porukama svjedočilo u jednom polu-otvorenom zatvoru u Oblasti Cavan.

U ožujku 2013. Vassulina nova knjiga postala je knjiga broj jedan tj. bestseller kod Barnes & Noble u Americi. Ova je knjiga 30. ožujka također bila predstavljena u knjižari u Ateni, u Grčkoj.

U travnju 2013. donijeli smo vijesti o 32 Marijine kuće tj.Beth Myriams ustanovljenim diljem svijeta da pomognu u prehranjivanju siromašnih i potrebitih.

Čuli smo o Marijinim kućama tj. Beth Myriams u Kairu, u Egiptu, u Beirutu, u Libabnonu, te o tri Beth Myriams u Nepalu, uključujući Kathmandu i Surket. Volonteri u ova tri mjesta redovito poslužuju tople obroke i zakuske, a u nekim Marijinim kućama pružaju poduku, medicinsku pomoć, odjeću, sklonište i pomoć žrtvama prometa ili zlostavljanja.

U svibnju 2013. tri svjedokinje, po jedna iz katoličke, pravoslavne i protestantske tradicije govorile su zajedno o sjedinjenju Crkava prigodom posebnih događaja u Kanadi. Isto tako u svibnju dvije svjedokinje PRAVOG ŽIVOTA U BOGU pohodile su sjeverozapadni dio Perua, da bi širile ove poruke. Tijekom tri dana one su održale 18 govora o porukama raznim skupinama, kao i na radiju, ali i u privatnim kućama.

U lipnju 2013. donijeli smo vam još novosti o Marijinoj kući tj. Beth Myriam u Libanonu, gdje je preko 125 obroka služeno siromašnima i potrebitim ljudima svake subote. Također smo u lipnju izvijestili o svjedočenju o PRAVOM ŽIVOTU U BOGU u Berlinu, u Njemačkoj.

Zahvaljujemo Bogu za sve ove mogućnosti koje nam dopuštaju da dijelimo izlijevanje Njegove ljubavi.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju prvog dijela godišnjeg pregleda vijesti za 2013. o događanjima u PRAVOM ŽIVOTU U BOGU. Poslušajte u nastavku još i drugi dio vijesti, tj. vijesti od lipnja do kraja godine. Sretan Božić! Bog vas blagoslovio.