Studeni 2014/2.

Dragi slušatelji, vi slušate radio True Life in God i evo vijesti s Vassulinih svjedočenja u Australiji i Solomonskom Otočje iz svibnja 2014.

Tijekom cijelog ovog puta Vassulu je pratio njezin nećak Athanasios. Morali su proputovati oko 45.000 km, na 13 letova, a što je bilo oko 60 sati u zraku i više od 25 sati u tranzitu. Međutim, s Božjom milošću Vassula je prispjela u Australiju svježa i puna entuzijazma. Veoma je važno imati na umu da ona tako neumorno radi više od 26 godine, bez stajanja i bez pritužbi; namjesto toga Vassula je svaki put moćno svjedočila što joj je dano odozgo, i sa istom gorljivošću.

7. svibnja 2014. Vassula i Athanasios prispjeli su u Sydney, u Australiji, gdje su je Suzy Vardanian, jedna od organizatora, zajedno s nekoliko prijatelja iz True Life in God, toplo pozdravili.

Nakon toga Vassula je imala intervju s Tsiatsan-om, armenskim radiom. Voditelj intervjua predstavio je slušateljima Vassulu i poruke i obavijestio slušatelje o Vassulinu svjedočenje te ih pozvao da dođu na taj skup. Pitao ju je o njezinu posebnom daru koji joj je Bog dao, te o njezinim sadašnjim i ranijim putovanjima u Australiju. Poznavajući Vassulu i ove poruke sada već više od deset godina, dobro je došlo podsjećanje na njezino poslanje, na njegovu ozbiljnost i važnost.

Dana 8. svibnja 2014. Vassula je održala svoje prvo svjedočenje velikom broju slušatelja u Concours-u, u Sydney-u. Nakon molitve Očenaš Vassula je govorila o početku ovih poruka, a onda o predanju – očišćenju – pokajanju – Božjoj intimnoj ljubavi – Sjedinjenju Crkve – opraštanju – i pomirenju. Vassula je govorila mnogo o tema iz poruka, ne zanemarujući govoriti i o snazi i darovima Duha Svetoga. Gotovo dva sata Vassula je držala pozornost svih 600 prisutnih koji su bili duboko dirnuti.

Dana 9. svibnja 2014. Vassula je imala intervju za TV Al-Horreya (slobodni kanal), egipatski kanal koji emitira iz Amerike. Intervju je prošao jako dobro, a tu i tamo voditeljica intervjua Elaine, postavljala je pitanja Vassuli na arapskom jeziku, na što je Vassula također odgovorila na arapskom. Tijekom tog intervjua Vassula je govorila o našoj Gospi, rekavši kako je Egipat zaštitio i pružio utočište Svetoj Obitelji tijekom godina Herodova proganjanja. Zato Bog ima posebnu ljubav prema Egiptu.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija True Life in God. Više o Vassulinu svjedočenju u Australiji i na Solomonskim otocima bit će u idućim vijestima.

Neka dragi Bog blagoslovi vas i vaše obitelji.