Fukushima - 2012.

Od 14. svibnja 2012. donosimo: A Hurricane of Fire - OGNJENI ORKAN ... FUKUSHIMA?

Uznemirujuće vijesti pojavile su se na internetu

http://www.fairewinds.com/content/fukushima-daiichi-truth-and-future

i na ostalim vijestima o situaciji u nuklearki Fukushima, u Japanu. Neka nagađanja o tehničkim stvarimao, ostavljamo čitateljima da koriste Google i istražuju što ih zanima. Ali će vas sigurno takve stvari nadahnuti da više molite. Također možete istražiti o dr. J. Rand McNally-u, nuklearnom znanstveniku, a onda i pogledati linkove koji govore o porukama iz Akite, iz Japana, a također i ono što je spomenuto u Pravom životu u Bogu.

u međuvremenu, dok se vaši tlačitelji budu radovali, moj će sedmi anđeo prosuti svoj kadionik u zrak, zažarujući čitavu atmosferu u oganj[1].

Nakon nekoliko članaka koji su poslani Vassuli o nuklearnoj nesreći u Fukushimi, te pitajući je o dr. McNally, Vassula je nedavno poslala slijedeće:

„Rand McNally se svakako želio susresti sa mnom i razgovarati. On je bio dobar katolik, a osobno je iskusio upozorenje naše Gospe da zaustavi znanstveni projekt o nuklearnoj bombi koja bi zapalila atmosferu i spalila cijelu zemlju u samo 6 minuta. On je iz Nashville-a, gdje živi i odande je doletio u Indianu, da se susretnemo na koledžu Notre Dame i upitao me: „Jesam li ja taj čovjek?“ Mislio je 'taj čovjek' koji bi uništio zemlju ognjem? Čitao je poruke Pravi život u Bogu i prepoznao ime bombe: Ognjeni orkan, radni naziv koji su znanstvenici dali toj bombi.

Isus je plakao zbog nas da se pokajemo, jer ako to ne učinimo bit ćemo spaljeni orgnjenim orkanom, upozoravajući nas da Sotona priprema veliki pokolj. Da vam kažem svoje mišljenje? Mi nećemo izbjeći oganj s neba bilo da je prirodni ili znanstvenički, jer nema pokajanja i zato smo određeni za oganj. Pročitati 1 Petrovu 1, 7; te 2 Pt 3, 6-8. Međutim naša Gospa i Isus pokušavaju učiniti sve, pa makar da se to umanji. Ali jednog dana Očeva srdžba reći će: „Dosta!“ Pogledati poruku PRAVOG ŽIVOTA U BOGU od 9. travnja1996. (grješkom u knjizi napisano ožujka).

Primjećujete li ikakve promjene kod naroda ovoga svijeta na bolje ili na gore? Političari su pohlepni i korumpirani i upravljaju tako da zemlju vode u kaos, obožavanje Mammona. Više nema vjere kod mnogih, više nema pravednosti, pravednost je na strani samo onih veoma bogatih i moćnih. „Fastidious - izbirljiv“ bila je riječ koju je bio izrekao Bog Otac.

Crkve zbog oholosti, egoizma i nedostatka poniznosti, nisu voljne pomiriti se i sjediniti kako to Isus traži. U svojem nevjerovanju i racionalističkom duhu okrenule su gluho uho prema nebeskim opomenama bez izuzetka, čineći sve da izbrišu svakog proroka koji im postaje trn, ali koji objavljuje istinu; oni nikad ne uče iz grješaka prošlosti, nego čvrsto drže svoje zemaljsko žezlo u ruci i vjerno upravljaju strahom i svojom 'poslušnošću' kad su zapravo u potpunoj neposlušnosti prema Božjoj Riječi i kanonskom zakonu. Mnogi su od njih postali previše pompozni u svojoj zemaljskoj slavi i samouvjerenosti, zlorabeći svoju moć, a vi hoćete da Bog ostane tih i ne spali zemlju?

Bog će dopustiti čovjeku da donese krive odluke i uništi se ognjem, tako je dopustio Judi i farizejima da razapnu Krista, međutim, Isus Krist nas uskrisuje svojim milosrđem i on će zaista sačuvati one koji mu se predaju i koji su njegovi.

U Kristu, Vassula

Poruka iz "Pravog života u Bogu":

„najgore tek mora doći; ništa se ne može stvoriti odjednom; moj će Otac siromašnima otkriti svoju moćnu ruku, a raskolnike i tog Odmetnika ognjeni orkan s istoka spalit će zbog svih tih besramnih stvari koje su činili ... (18.12.1994.)

[1] Podsjećanje na poruke iz Akite, iz Japana.