Ožujak 2015/1.

Dragi slušatelji,

Vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj prvi tjedan u ožujku.

Kao što smo vas ranije obavijestili krunica se emitira tjedno na radiju Pravi život u Bogu na nekoliko jezika. Ovaj put vam donosimo vijesti o španjolskoj i grčkoj molitvenoj zajednici koje emitiraju krunicu.

11. veljače 2014., na blagdan Gospe Lurdske, grupa ljudi iz raznih zemalja započela je moliti krunicu uživo prema priručniku Pravog života u Bogu. Krunica se prenosila svakog ponedjeljka. Godinu dana poslije molitelji su nastavili moliti krunicu svaki tjedan, a od 11. veljače 2015., na blagdan Gospe Lurdske dobili su posebnu milost. Na kraju molitve nasumce je otvorena poruka iz knjige Pravog života u Bogu od 20. ožujka 1989., koju je Vassula primila u Lurdu, u Francuskoj. Gospa joj je govorila ovim riječima: „Na kraju će naša Srca pobijediti.“ Ne treba ni spominjati da se Lurd spominje samo u pet poruka u svim porukama Pravog života u Bogu, a ovo je jedna od njih.

Slušatelji u Argentini, Kolumbiji, Čileu, Meksiku, Americi, Španjolskoj, Venecueli i Peru-u slušaju.

26. studenoga 2014. jedna slušateljica iz Austrije, Marija, poslala je e-mail Grčkom kanalu True Life in God radija i zamolila da mole za nju. Od tada je grčka molitvena zajednica True Life in God molila za Mariju nekoliko mjeseci. 11. veljače 2015. na blagdan Gospe Lurdske, molitvena zajednica grčkog kanala primila je novi e-mail od Marije, u kojem im ona javlja da su ponovna ispitivanja na mozgu pokazala da je sve čisto od raka od kojeg je bolovala, te da zahvaljuje zajednici za molitve koje su joj toliko bile potrebne.

Blagoslovljena Majka Božja koja čuje naše molitve u krunici i zagovora kod svojega Sina za čuda u životima ljudi.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija Pravi život u Bogu.

Bog vas blagoslovio.