prosinac 2013/2.

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU, a danas vam javljamo da je umrla naše sestra i volonterka iz PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, SALLY PEREIRA, koja je vodila Marijinu kuću tj. Beth Myriam u sirotinjskoj četvrti Versova u Mumbaiu u Indiji.

Sally je umrla 6. studenoga 2013. Ona i njezin muž Reggie Pereira, divan par iz Indije, čuli su za PRAVI ŽIVOT U BOGU i Vassulu u svibnju 2002. Iduće su se godine aktivno priključili molitvenoj zajednici PRAVOG ŽIVOTA U BOGU u Mumbaiu i započeli s drugom Marijinom kućom da bi hranili siromašne Mumbaia.

Projekt Beth Myriam počeo je s radom 15. kolovoza 2007. To je bio važan datum za njih, budući da se tada slave i Uznesenje Blažene Djevice Marije i nezavisnost Indije. Sally je zajedno s drugim članovima molitvene zajednice PRAVOG ŽIVOTA U BOGU kuhala zdravu hranu za oko 200 siromašne djece svake srijede. Na Božić su svake godine Sally i njezina obitelj, zajedno s njenom grupom volontera, organizirali blagdanski ručak s piletinom za tu djecu, ali također su dijelili odjeću, darove, slatkiše i svete predmete, kao što su škapulari i krunice. Među djecom Hindusa i muslimana bilo je malo kršćana.

Na Vassulinim skupovima i drugih javnim skupovima PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, Sally bi veoma marljivo i pomno pratila rasprodaje knjiga i drugih materijala iz PRAVOG ŽIVOTA U BOGU i bila odgovorna za prikupljanje donacija.

Njezina je smrt veoma iznenadna. Umrla je od posljedica malarije nakon tri dana liječenja na intenzivnom odjelu bolnice. Članovima TLIG Mumbai veoma će nedostajati. Kao što je Agnello Fernandes, TLIG kontakt za Indiju rekao u svojoj poruci: „Sally i njezina draga obitelj prave su stijene TLIG Mumbai koji su neumorno radili na širenju poruka PRAVOG ŽIVOTA U BOGU.“

Agnello je nastavio: „Zahvaljujemo Isusu što nam je darovao Sally i njezinu obitelj ovih deset godina i hvalimo i zahvaljujemo našem Nebeskom Ocu za Njegovu Svetu volju za Sally, njezinu obitelj i cijelu našu molitvenu zajednicu PRAVOG ŽIVOTA U BOGU u Mumbaiu.

Našu sućut iskazujemo Sallinom mužu, Reggiu, i njihovim dvjema kćerima, Bianci i Irinci, koje su prihvatile njezinu smrt s potpunim pouzdanjem u Boga i sa začuđujućim spokojstvom. Znamo da je Isus, kome je Sally služila s velikom ljubavlju i pobožnošću, dočekao Sally s dobrodošlicom u Nebu. Molimo se Sjedinjenim Srcima Isusa i Marije da uvijek štite, vode i utješe članove Salline obitelji. Počivala u miru Božjem.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU.

Bog vas sve blagoslovio.