S Vassulom za Uskrs u Međugorju

Vassula u Međugorju
S Vassulom za Uskrs u Međugorju

S VASSULOM ZA USKRS U MEĐUGORJU

U Velikom tjednu ovog Uskrsa, a kojeg su ove godine slavili katolici i pravoslavci na isti dan, Vassula je na poziv voditeljice hodočasničke agencije „Ave Maria“ iz Amerike boravila u Međugorju od 15. do 22. travnja 2014. A došli su i prijatelji True Life in God tj. PRAVOG ŽIVOTA U BOGU iz mnogih zemalja da bi slavili Uskrs u Međugorju i prisustvovali Vassulinim svjedočenjima. Došli su iz dalekih zemalja Amerike, Japana, Norveške, Ujedinjenog Kraljevstva tj. Velike Britanije: iz Škotske i Engleske; iz Meksika i Brazila, ali i Europe: iz Češke, Rumunjske, Francuske, Hrvatske, Danske, Poljske i Grčke.

Vassula se tom prigodom susrela i s Vickom te s njom podijelila iskustva svojega poslanja i poruka Pravi život u Bogu.

Prijatelji Pravog života u Bogu zajedno su prisustvovali svetim misama i pobožnostima Velikog tjedna u međugorskoj crkvi. Većina njih penjala se na Brdo ukazanja, a mnogi su se pak penjali i na Brdo Križevac, moleći krunicu ili Križni put. No, i oni koji jesu i koji se nisu mogli penjati na Križevac, pošli su Križnim putom koji je vodila Vassula osobno postajama postavljenima iza crkve po molitvenom priručniku Pravog života u Bogu.

Vassula je imala dva svjedočenja u privatnim kućama u Međugorju. Unatoč tomu što ta svjedočenja nisu bila unaprijed oglašena, nego samo kratkim razmjenama SMS poruka, došlo je oko 100 ljudi. Drugo Vassulino svjedočenje održano je u Padre Pio kući, gdje je došlo oko 210 ljudi. Auditorij je bio veoma zainteresiran za Vassulino svjedočenje. Poslije toga mnogi su prilazili postavljajući joj pitanja, neki su tražili da ih blagoslovi ili da se slikaju s njom. Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, gospodin Živko Budimir prisustvovao je Vassulinu govoru i osobno se s njom susreo.

Prije tog skupa Vassula je imala intervju s katoličkom novinarkom web posrtala „Glas Brotnja“ i to će se moći vidjeti i čuti na YouTube: