Prosinac 2013/3

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU, i evo vijesti za ovaj tjedan. U Njemačkoj su nedavna održana dva skupa na kojima se svjedočila o PRAVOM ŽIVOTU U BOGU.

Prvi je bio 29. studenoga u Berlinu, a drugi 30. studenoga u Potsdamu. Na oba skupa glavni govornik bio je Markus Maria Hübner.

Markus je govorio o ljubavi, molitvi, Novom nebu i Novoj zemlji, o jedinstvu Crkava. Govorio je o obraćenju i o našem odnosu s Bogom. Osvrnuo se i na ateizam, materijalizam i kriminal, a to nas sve priječi da osluškujemo Božji glas.

Markus je govorio o izlijevanju Duha Svetoga, o poniznosti i velikoj važnosti našeg potpunog snižavanja, da bi smo onda bili uzdignuti po milosti Božjoj. Zaključio je s pomirenjem, rekavši da moramo oprostiti i zaboraviti.

U Grčkoj je pak održan skup 1. prosinca 2013. a glavni govornik bila je Theodora Konidari. Taj se skup odvijao u kazalištu u Ateni i bio uživo prenošen na grčki kanal radija PRAVI ŽIVOT U BOGU. Tom skupu nazočilo je oko 40 osoba, a mnogi su od njih malo ili nimalo znali o PRAVOM ŽIVOTU U BOGU. Theodora je govorila o Vassulinu poslanju i što Bog traži od svakoga i od svake duše da čini u ovim vremenima. Na kraju govora ljudi su postavljali pitanja i uključili se u diskusiju o vjeri. Neki su bili veoma zainteresirani za idući skup.

U Kanadi, u Ontariu, održan je skup 5. listopada 2013. Organizirala ga je Teresa Newman, a glavni govornik bila je Michelle Wright, koja je svjedočila maloj grupi od 20-tak ljudi. Pola ih je bilo novih tj. koji nisu ništa znali o PRAVOM ŽIVOTU U BOGU. Uglavnom su to bili katolici, ali su nazočile i tri gospođe protestantkinje. Katolički svećenik, koji je već čitao poruke PRAVI ŽIVOT U BOGU, nakratko se uspio pridružiti skupu. Michelle je ispričala svoju kratku priču o tome kako su poruke PRAVI ŽIVOT U BOGU promijenile njezin život i kako je Bog zarobio njezino srce. Zatim je ispričala priču kako je Vassula Božji pisaći stol, zatim širiteljica poruka PRAVOG ŽIVOTA U BOGU diljem svijeta. Michelle je također govorila o znakovima i proroštvima koja su se ispunila u ovim našim vremenima.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU. Bog vas sve blagoslovio.