Siječanj 2015/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan.

U ovim našim prvim vijestima u 2015. godini donosimo vam vijesti sa Solomonskih otoka.

Zajednica Bijela Rijeka tj. White River Community nalazi se na zapadu u gradu Honiara sa stanovništvom od 2.000 ljudi. Pripadaju raznim denominacijama uključujući anglikance, pentekostalce, Jehovine svjedoke itd. ali većina ih pripada Katoličkoj crkvi.

27. prosinca 2014. ustanovljena je Marijina Kuća „Pravog života u Bogu“ tj. Beth Myriam, koju je organizirao mali broj volontera. Bili su pozvani siromašni i potrebiti, kao i djeca. Jedan od volontera ponudio je svoj dom za to poslanje, koje uključuje pripravu hrane.

Ljudi za koje je cijeli ovaj događaj bio organiziran stigli su pred večer i tada je počela molitvena zajednica Pravog života u Bogu. Izrazili su svoju radost što imaju molitveni susret i želju da ga imaju i ubuduće. Nakon molitve ljudima je bio poslužen božićni objed od zdravih namirnica koje su priskrbili dobrovoljci Pravog života u Bogu.

Jedan od plodova ovog blagoslovljenog skupa jest ta upravo osnovana molitvena zajednica Pravog života u Bogu u White River comunity. Taj čitav događaj u White River Community bio je srdačno potpomognut, financijski i duhovno, od strane australijske Udruge Pravi život u Bogu.

Slava Gospodinu za ove izuzetne događaje!

U našim idućim vijestima donijet ćemo vam više o Marijinim kućama na Solomonskim otocima.

S radošću vas obavještavamo da sa app True Life in God, sa smartphones iPhone i Android od sada možete čitati sve poruke s web stranice True Life in God na svojim uređajima kad ih skinete s te naše web stranice.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija Pravi život u Bogu. Bogu vas blagoslovio.