Studeni 2013/4.

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU, i evo izvanrednih novosti.

Svi znamo za razorni tajfun koji je pogodio Filipine. PRAVI ŽIVOT U BOGU vodi tri Marijine kuće tj.Beth Myriams i čitatelji PRAVOG ŽIVOTA U BOGU pozvani su da šalju financijsku pomoć.

Vassula je poslala pismo u kojem govori o situaciji tamo:

Situacija na jugu Filipina je očajna. Milošću Božjom otac Julio već je bio u Manili na duhovnoj obnovi kad je super tajfun udario. On je jedan od naših govornika na proslavi obljetnice PŽUB, pa ćemo imati prigodu s njim dogovoriti o daljnjoj pomoći. Njegov rodni grad, Basey, Samar, izbrisan je. Neki njegovi rođaci, koji su ozlijeđeni u ruševinama, u bolnici su. Povratak u Samar je nemoguć, jer su aerodromi porušeni, a sve do sada nemaju ni struju.

Jedan njegov prijatelj, svećenik koji podupire PRAVI ŽIVOT U BOGU, a ima školu u najrazrušenijem gradu Taclobanu, s kojim sam jučer napokon uspjela uspostaviti vezu SMS porukama, rekao mi je da je najveći dio njegove škole porušen, a u onom što je ostalo pružaju utočište ljudima iz okoline koji više nemaju ni krova nad glavom, a ni zidova. Do sada je deset osoba poginulo, a ne mogu čak doći ni do njihovih tijela. Ljudi jedu korjenasto bilje koje je ostalo uzemlji, kokosove orahe koje je vjetar nanio, nezrele banane i kolju stoku koja je ostala, kako bi se prehranili.

Naša Udruga PŽUB šalje financijsku pomoć direktno njemu, te našim PŽUB molitvenim zajednicama u Taclobanu i Samaru, kao i redovnicama naše PŽUB zajednice. Na taj smo način sigurni da su ova sredstva efikasno iskorištena.

Donacije se mogu uputiti s naše TLIG web stranice:

http://www.tlig.org/en/bethmyriam/contribute/

S naše hrvatske web stranice, na naslovnici pod naslov SUPER TAJFUN NA FILIPINIMA naći ćete napisanu ovu dugačku web adresu te samo možete kliknuti i ići izravno uplatiti svoju donaciju.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU. Bog vas blagoslovio.