Rujan 2014/1.

Dragi slušatelji, danas radio "Pravi život u Bogu" donosi Vassulino pismo iz rujna 2014. Vassula piše:

Danas slušamo grozote koje čine pripadnici ISIS-a u Iraku, neprijatelji kršćana, užasi učinjeni kršćanima, odrubljivanje glava djeci, nevina krv se prolijeva, pa tko bi drugi nego Sotona želio nevinu krv? To je holokaust – pokolj koji nam je Isus pretkazao! Kad Nebo govori i kad je govorio kroz brojna pomagala, tražeći naše obraćenje i naše molitve, gorljive molitve, dnevne molitve, neki su slušali, ali mnogi nisu.

Sotona uspijeva ugušiti Božju Riječ čak i preko dobrih ljudi koji progone one koji su izabrani da prenesu Božje poruke njegovu narodu; da umanji obraćenja, da umanji molitve, jer to su bili i ostaju naše oružje protiv zlih sila. U međuvremenu sotonske sile su porasle da bace mnoga od Božjeg stvorenja u sramotnu degradaciju duše i morala. Natjerao je svijet da prihvati sve što se protivi Božjoj svetosti. On je zaprljao i pokvario svijet. Svijet je uronjen u poganstvo. Kao što je Isus rekao, ovaj naraštaj se odmetnuo, to je pokvareni naraštaj.

Sotona uglavnom cilja na Križ, da uništi Križ i ono što on predstavlja; on progoni kršćane, ali nije li nas Krist upozorio na sve ove napade i na ovaj holokaust? Zaista, mnogo puta … pa zašto Bog ovako jasno govori u ova naša vremena?

Vassula nas podsjeća na slijedeću poruku: Dana 23. ožujka 1988. Krist je zvučao veoma uzrujano i jakim glasom izrekao je ove riječi:

„svijete! čuvaj se đavla, jer on udvostručuje svoje napore da vas uhvati u svoju zamku i stalno nastoji sakriti svoje postojanje, tako da spletkari bez straha; O svijete! Sotona pripravlja strašan pokolj nad vama, o kako vas zaklinjem sa svoga Križa! svijete, vratite mi se! ne dajte mu više da vas uhvati u zamku time što mene odbijate! molite se, molite za povratak duša, neka svaka duša nauči molitve koje sam ti dao, daj im da nauče te molitve; ja vas sve ljubim, ja vas sve ljubim;

(Vassulina napomena: To su slijedeće tri molitve: “Memorare sv. Bernarda”, “Molitva sv. Mihaelu”, “Molitva pouzdanja Srcu Isusovu”. Ove molitve molim svaki dan prije pisanja. Ponekad dvaput.)

To je samo jedna od mnogih poruka u kojima nas On upozorava na Sotonu, ima ih još mnogo, ali jesu li oni koji nas još uvijek progone išta naučiti? Zar oni još uvijek ne vjeruju? Čemu tolika nevjerica kad Bog odabere jedno od svoje djece da daje poruke za naša tako zla vremena? Ali danas je svijet od Boga napravio mrtvog Boga, mumiju, gluhog i nijemog Boga. Oni sa sigurnošću govore o poboljšanju svijeta, ali kako će popraviti svijet ako se oni ne obrate? Drugi govore o miru u svijetu, ali jesu li se oni prvo pomirili s Bogom?

Zamolimo Isusa da zbaci sve te Jude, sve Pilate i faraone koji blokiraju prolaz ovim porukama da dopru na svaki kraj svijeta i obrate svijet. Zato, molim vas, molite gorljivije … molite gorljivije … i kao što je Naša Gospa jednom rekla: „meni je potrebna požrtvovna ljubav, velika naknada i zadovoljština.“

Dragi slušatelji, s ovime Vassula završava svoje pismo.

Hvala na slušanju radija Pravi život u Bogu. Bog vas blagoslovio.