Svibanj 2013/4.

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU, i evo još nekih novosti.

26. veljače 2013. tri svjedoka koji su čitatelji i promicatelji PRAVOG ŽIVOTA U BOGU u Irskoj, po prvi put su posjetili otvoreni zatvor Loughan House, u okrugu Cavan, da bi im prenijeli duhovnost PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. To je otvoreni zatvor s nižim stupnjem čuvanosti za muškarce od 18 godina i starije.

Zatvorski kapelan, o. John, dočekao ih se s dobrodošlicom, iskazujući svoju bojazan da nitko ne će doći slušati njihov govor. Tri svjedoka su ljubazno odgovorili da će oni biti zadovoljni govoriti pa makar samo jednom zatvoreniku! Na kraju 17 zatvorenika je došlo da čuju njihov govor, kao i zatvorski čuvar. Namjesto uobičajenog predstavljanja PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, oni su prikazali DVD s Vassulinim govorom u zatvoru u Los Angelesu. Na kraju tog dijela, članovi PRAVOG ŽIVOTA U BOGU govorili su o Danu Gospodinovu iz poruka. Također su im govorili o važnosti sakramenta ispovijedi u svakodnevnom životu.

Mladi zatvorenici bili su zaista pozorni gledajući DVD i postavili su mnoštvo pametnih i inteligentnih pitanja na koja im je odgovoreno. Na kraju predstavljanja poruka PRAVI ŽIVOT U BOGU izmolili su svi zajedno molitvu za Pokajanje i izbavljenje. Zatvorenici su gorljivo prihvatili knjige PRAVI ŽIVOT U BOGU koje su im dane kao i Isusovu sliku A3 formata. Što više, neki su tražili DVD da bi ih prikazali i drugima. Ova tri svjedoka su se dogovorila s zatvorskim kapelanom da opet posjete zatvor u cilju evangelizacije mladih zatvorenika s ljubavlju za Isusa Krista, koji je istinska ljubav. Slava našem Gospodinu!

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU.

Neka nas sve naša draga Majka Marija zaštiti svojim plaštem.

Bog vas blagoslovio!