Prosinac 2015/3.

Dragi slušatelji, vi slušate TLIG radio i evo vijesti za ovaj tjedan

19. studenog 2015 Vassula je održala svjedočenje o porukama u Kingstonu na Temzi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a predstavio ju je otac Gavin Ashenden. Nazočilo je preko 200 ljudi, većina njih bili su novi u TLIG-u.

Vassula je započela govoreći da na kraju ovih vremena, što ne znači na kraju svijeta već jednog vremena, Isus kaže: „sada sve činim novo.“ On dolazi s milošću i milosrđem pozivajući nas na duboko pokajanje i intimnost s njim. Stoga mi trebamo upoznati Boga, i shvatiti ga kao nježnoga Oca.

Vassula je objasnila: „ Isus kaže da današnji svijet odbija dati slavu Bogu i zapravo slavi sebe. Crkve su pretvorili u kasina, oltari su oskvrnuti i upotrijebljeni kao barovi ili kockarnice itd. To je strahovita grozota pustoši na koju nas je Isus upozorio u Mateju 24. To su znakovi kraja vremena.

Vassula je rekla da prava duhovna bitka sada bjesni, a svi smo mi sudionici u njoj. Naša slobodna volja je najveći Božji protivnik, ali mi možemo izabrati da vjerujemo Bogu i predamo mu svoju volju.

Govorila je o podjeli u Crkvi, i kako je Isus rekao: "Morate naučiti voljeti, tako da postignete jedinstvo. Vassula je podsjetila slušatelje: "Podjela je đavolska i grijeh je. No, pomirenje i jedinstvo darovi su Duha Svetoga.

Vassula je nastavila objašnjavajući neka proroštva iz Pravog života u Bogu koja su se već ispunila te kako je također prorečeno da će Ruska Crkva proslaviti Boga više nego drugi narodi. Rekla je da je svijet u kaosu zbog toliko mnogo grijeha u svijetu i naš ljubazni i nježni Otac nas poziva da budemo pobjednički ratnici vjere.

Dragi slušatelji, hvala za slušanje radija Pravi život u Bogu. Želimo vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić. Bog vas sve blagoslovio.