Listopad 2013/4.

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo vijesti za ovaj tjedan. 5. listopada ove tj. 2013. godine doktorica Heidi Kyhl iz Danske, svjedočila je o ovim porukama na Farskim otocima u Danskoj.

Doktorica Kyhl, psihijatrica, govorila je o svojemu iskustvu u duhovnosti PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, zatim kako je saznala o ovim porukama, tko je Vassula Ryden i kako su se ove poruke odrazile u njezinu životu. Objasnila je kako je čitajući i živeći po ovim porukama, shvatila da je zapravo promijenila svoj život na bolje.

Na tom svjedočenju bilo je prisutno oko 50 osoba s raznih strana Farskih otoka. Među slušateljima bio je i jedan katolički svećenik koji je na kraju blagoslovio sve prisutne, i jedna redovnica koja je bila duboko dirnuta ovim svjedočenjem, a osobito što bi se pak moralo učiniti u pomirenju s drugima i upotrebi riječi „mi, nas“ koje Isus Krist često koristi u porukama pokazujući nam da je Bog u nama i mi u Bogu.

Cijeli događaj je snimala lokalna TV, kršćanski TV kanal.

Poslije predavanja ljudi su još ostali kako bi više saznali o PRAVOM ŽIVOTU U BOGU. Većina ih je kupila knjigu „Moj anđeo Danijel“. Drugi su pak kupovali ikone koje je Vassula naslikala i tako pomogli Beth Myriams tj. Marijine Kuće, koje diljem svijeta hrane siromašne i potrebite.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU. Neka naša draga Gospa zaštiti nas i naše obitelji.

Bog vas blagoslovio