Rujan 2013/1

Dragi slušatelji, vaš radio PRAVI ŽIVOT U BOGU vratio se i to s vijestima o novim projektima ove naše globalne obitelji.

Početkom kolovoza osnovana je nova molitvena zajednica na Cipru, u Larnaki. Molitvenu zajednicu sačinjava desetero novih ljudi koji čitaju poruke PRAVI ŽIVOT U BOGU i koji su gorjeli željom da osnuju molitvenu zajednicu na svome području. Sastaju se jednom tjedno i mole krunicu i sve ostale molitve prema našem ekumenskom priručniku za molitvene zajednice. Moramo reći da je jako lijepo da sada novi vinograd PRAVOG ŽIVOTA U BOGU raste na Cipru, jer sada postoje dvije aktivne molitvene zajednice, jedna u Nikoziji, koja je aktivna već više od dvije godine, i evo ova nova u Larnaki. Treća molitvena zajednica uskoro se osniva također na Cipru, ali na drugom području. Obavijestit ćemo vas čim se to dogodi.

A sada Tokio! Tamo su volonteri Beth Myriama - Marijine Kuće 10. rujna 2013. podijelila hrane za 80 osoba - uglavnom su to bili beskućnici i potrebiti. Volonteri Beth Myriama govorili su ljudima o nedavnom međunarodnom hodočašću PRAVOG ŽIVOTA U BOGU u Svetu Zemlju i mnogi od njih bili su željni čuti više o tom putu. Volonteri su im davali detaljan opis o svakom mjestu koje su posjetili u Svetoj Zemlji. Zanimljivo je poslije bilo slušati kako beskućnici dalje razgovaraju sa svima o Isusovu životu. Među njima bilo je i nekih koji su po prvi put u životu čitali Bibliju i poruke PRAVI ŽIVOT U BOGU. A kako su samo bili dirnuti Isusovim životom na zemlji i Njegovu Božanstvu!

Dragi slušatelji, hvala na slušanju vijesti našeg radija PRAVI ŽIVOT U BOGU. Uskoro ćemo vam se opet javiti, i to s vijestima o našem međunarodnom hodočašću u Svetu Zemlju.

Bog vas sve blagoslovio.