Željka Isakov svjedoči o porukama PŽUB

Nisam se mogla oglušiti na poticaj da napišem nekoliko rečenica o svom iskustvu u čitanju poruka „Pravi život u Bogu“ koje prima Vassula Ryden.

Naime, srce mi nalaže da istinski posvjedočim, kako je moje srce bilo doista radosno kad sam pročitala da umjesto Vassulinog imena, čitamo svoje vlastito ime. Tako čineći i čitajući redom knjige (a stigla sam do dvanaeste i tu zastala), imala sam uistinu iskustvo biti uronjena u Božju ljubav. Često ganuta do suza ili duboko duhom uronjena u smisao i živu Riječ koja mi govori, tješi me, uči, doista prožiže srce, prihvaćam ju kao Riječ Božju i Poruku Božju.

Po mom skromnom mišljenju ove su Poruke sigurno pridonijele da se pokrenem u svom osobnom životu, otvorile mi oči i uši rasvijetljavajući sliku svijeta i Crkve u ova posljednja vremena kad smo toliko napastvovani od Zloga.

No, nema mjesta očaju! Ova živa Riječ daje nadu da još ima vremena da se obratimo, upoznamo Isusa, susretnemo ga živog u svom životu. Kad imamo to iskustvo onda o tome ne možemo šutjeti, tada imamo snagu izlaziti van i evangelizirati!

Dakle, Bogu je sve moguće!

Željka Isakov

Škrljevo 233

51233 Škrljevo

092-211-2133