Travanj 2016/3

Dragi slušatelji, vi slušate Radio True Life in God tj. Radio Pravi život u Bogu, i evo vijesti za ovaj tjedan.

True Life in God radio traži volontere! Za to vam nije potrebno nikakvo iskustvo na radiju, nego samo voljki glas:

U poruci od 30. lipnja 1990. Gospodin kaže Vassuli: „... razglašavaj moju poruku; dođi, dat ću ti sredstva za širenje moje poruke; opskrbit ću te svakom potrebom u pravo vrijeme; cvijete, široko rasprostri miomiris moga tamjana“;
Od našeg prvog emitiranja 2004. godine, mi smo narasli na 100.000 slušatelja iz 168 zemalja!
Naše poslanje je da širimo poruke True Life in God tj. Pravi život u Bogu, koje Vassula Ryden prima od Boga još od 1985. godine.
Neki od Vassulinih govora bili su prenošeni UŽIVO putem ovog radija izravno s mjesta gdje je govorila, uključujući Meksiko i Cipar.
Sada postoji 18 kanala koji emitiraju ove poruke, molitve, govore, svjedočenja, vijesti i kršćansku glazbu na nekoliko jezika.
Ove radio kanale možete slušati na svakom kompjuteru, Mac-u, smartphonu, tabletu ili smart TV-u.
Nadamo se u buduće surađivati s postojećim zemaljskim radio-postajama i kompanijama kablovske televizije.
Dragi prijatelji-volonteri javite nam se na info@tligradio.org

U nastavku čujmo iskustva naših volontera grčkog kanala:

Posljednjih deset godina snimili smo poruke, molitve i svjedočenja o obraćenjima, koje je emitirao True Life in God Radio.
Program također uključuje Vassuline intervjue i govore.
A novost njihova poslanja, kao i aktivnosti TLIG zajednica diljem svijeta, je emitiranje biltena o vijestima u okviru Pravog života u Bogu..
Program je raznovrstan i obuhvaća hvalospjeve, vjerske pjesme i biblijska čitanja na suvremenom grčkom jeziku, srdačno sponzoriran od strane Biblijske kompanije.
Krunica se moli na grčkom jeziku UŽIVO srijedom u 21 h. Moramo napomenuti da je grčki kanal radija True Life in God prva radio postaja svih vremena koja emitira krunicu na grčkom jeziku.
Isusova krunica emitira se svakodnevno.
Slušatelji nam kažu da Radio True Life in God ne samo da im pravi društvo, nego ih podiže i uzdiže k nebeskom svijetu Presvetoga Trojstva!

Dragi slušatelji, hvala vam na slušanju True Life in God radija.

Neka vas dragi Bog sve blagoslovi.