Prosinac 2015/1.

Prosinac 2015/1.

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan.

28. studenoga 2015. čitatelji Pravog života u Bogu diljem svijeta slavili su tridesetu obljetnicu otkako je Vassula prvi put primila ove poruke.

U Ujedinjenom Kraljevstvu okupilo oko 28 se osoba s juga Engleske u jednoj privatnoj kapeli da slave sakrament pomirenja i Svetu Euharistiju. Neki su putovali preko tri sata da bi došli na tu proslavu.

Prije no što je misa počela pročitali su poruke koje je Vassula primila 28. studenoga 1995.

Najdalje je putovao otac Michael, umirovljeni svećenik iz Irske, koji je slavio svetu misu i održao dirljivu homiliju. Izrečene su mnogobrojne individualne molitve, a bilo je radosnih himna slave i zahvala.

Poslije mise sudjelovali su u lijepom ručku, a onda su rezali veliku slavljeničku tortu. Poslije su se vratili u kapelu na klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, molili krunicu i molitvu ozdravljenja. Na kraju su otišli kućama ispunjeni radošću i zahvalnošću.

U Hrvatskoj je 18. čitatelja iz različitih gradova također lijepo proslavilo obljetnicu. Započeli su s krunicom i svetom misom u kapelici bazilike Srca Isusova u Zagrebu. Bilo je radosti i pjevanja, kao i lijepa propovijed koju je izrekao svećenik, Isusovac. Poslije mise otišli su u lokalni restoran gdje su imali lijepi objed u odvojenom salonu. Također su čuli Vassulino pismo, neke poruke iz Pravog života u Bogu i dirljiva svjedočanstva troje čitatelja poruka. Slike tog radosnog događaja mogu se vidjeti na Hrvatskoj TLIG web stranici i Facebook.

Hvala Presvetome Trojstvu za trideset godina Pravog života u Bogu. Hvala za Vassulu i njezino veliko poslanje da poruke pomirenja, mira i sjedinjena donosi svijetu. Bog blagoslovio nju i zaštitio je uvijek i svuda.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija Pravi život u bogu. Neka Bog blagoslovi svakoga od vas i vaše obitelji.