Karmen Pindulić Možnik svjedoči o porukama PŽUB

Dirnule su me poruke koje je Vasula primila od Isusa. Čula sam za Vasulu nakon što sam se vratila iz Međugorja u proljeće 2013. U Međugorju sam čula (naišla na knjižicu-molitvenik) Svetog Šarbela. Kada sem se vratila iz Međugorja naišla sam na "YOU TUBE" na video fra Ljubičića gdje govori o Vasuli. Tako sam saznal za Vasulu i počela sam gledati video predavanja n "YOU TUBE". Kupila sam nekoliko knjiga od TLIG-a.

Da skratim priču...moja obitlj i ja smo katolici i išli smo u crkvu (čak i redovito-dio obitelji-npr.ja-ponekad nerdovito) nekad redovito ponekad manje redovito. Nakon Međugorja, zagovora Svetog Šarbela i poruka koje su tu utjecale -mi(cijela familija) molimo krunicu svaku večer, učlanila sam se u Pokret krunice za obraćenje i mir fra Kožula- ali cijela familija moli svaki dan, gotovo svaki dan idemo na misu (muž i ja). Dok sam slušala Vasulu osjećala sam da Isus govori direktno u moju dušu, srce i um. Ne mogu to objasniti. Moja mama je porijeklom pravoslavka a otac katolik i dok sam odrastala u meni se stvorila praznina zbog krivih predodžba koje mi je infiltriralo društvo -u smislu da pravoslavci vjeruju u drugačiju Djevicu Mariju i Isusa (svega i svačega sam se naslušala od neupućanih ljudi -koji su napamet pričali). Dok sam bila dijeta sve mi je bilo prihvatljivo Isus je bio Isus Djevica Marija je bila Bogorodica-tek za vrijeme odrastanja (doba puberteta) u mom umu je nastala pomutnja iako sam srcem osjećala da nas Isus i Djevica Marija svih jednako vole bez obzira na razlike. Poruke koje je Vasula primila od Isusa pomogle su mi da se vratim k sebi i da mi se vrati ono znanje tj. osjećaj koje sam imala kao dijete-znanje koje nam Bog svima utisne u srce ...i sada opet znam da imamo jednu Majku Mariju Bogorodicu i jednog Isusa-našeg spasitelja-koji nas vole.

Moja obitelj i ja smo doživjeli obraćenje. Da li se obraćenje dogodilo zbog Međugorja, Svetog Šarbela ili Poruka koje je primila Vasula - ne znam.

Vjerujem da je Djevica Marija sve vodila da se baš tako dogodi. Potpuno sam drugačija osoba i vjerujem.

Također se molim pravoslavnoj svetici Prepodobnoj Majci Petki, muž i ja nosimo pravoslavnu brojanicu na lijevoj ruci. Moj Ujak i sestrična, koji su pravoslavci, vidjeli su da poštujem Svetu Petku i odlučili su mi kupiti ikonu koju su i posvetili u pravoslavnom hramu gdje je stajala 40 dana. Ujak živi u Zemunu i ikonu ću dobiti kada dođe ovoga ljeta kod nas.

Puno sam milosti dobila po zagovoru svete Petke kojoj se redovito molim kao i Svetom Šarbelu.

Odlučila am biti ozbiljnija u tome da kao laik krenem putem karmelske pobobožnosti. gospa Karmelska je uvijek bila moja zaštitnica.

Smatram da smo, moja obitelj i ja, dobili dar obraćenja kroz hodočašće u Međugorje, zagovor Kraljice Mira, zagovor svetog Šarbela i poruka koje je primila Vasula.

Karmen Pindulić Možnik

Omišalj