Ožujak 2014/3

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo vijesti za ovaj tjedan.

20. siječnja 2014. Udruga PRAVOG ŽIVOTA U BOGU Austrije predstavila je DVD „Proroštva i opomene“ s njemačkim prijevodom. Prikazivanje tog DVD bilo je u dvorani katoličke crkve sv. Gerharda u Bregenzu.

Tom događaju nazočilo je oko 30 osoba, uglavnom onih koji su malo znali o duhovnosti Pravog života u Bogu. Poslije prikazivanja DVD-a ljudi su kupovali knjige Pravog života u Bogu, a mnogi su dali donacije za Beth Myriam tj. za Marijine kuće na Filipinima.

A evo i jedne važne obavijesti o novom programu UŽIVO na engleskom kanalu TLIG radio - radija True Life in God tj. radija Pravi život u Bogu..

Otac Gavin Ashenden, koji je tri godine bio voditelj na BBC u pokrajinama Sussex i Surrey, u Engleskoj, predstavit će novi program pod imenom „Osvrt na kršćansko proroštvo“ na radiju True Life in God.

Otac Gavin će zapravo proučiti sadržaj poruke Pravi život u Bogu i onda je komentirati. Ova emisija sadržavat će i molitvu, a cilj nam je da slušatelji imaju mogućnost dobiti i odgovore na pitanja koja će moći postaviti.

Ovaj novi program počet će s emitiranjem uživo u utorak, 18. ožujka 2014. Otac Gavin bit će u programu uživo svakog utorka u 19.30 h po hrvatskom vremenu, ili 18.30 h po londonskom vremenu, na engleskom kanalu TLIG radia.

Dobro došli, dragi slušatelji, na slušanje emisije „Osvrt na kršćansko proroštvo“ – novi program TLIG radija, koji počinje 18. ožujka 2014. u 19.30 h po hrvatskom vremenu na engleskom kanalu.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija True Life in God tj. Pravog života u Bogu. Bog vas blagoslovio i sve vaše mile i drage u obitelji.