Siječanj 2015/2

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan:

Još smo uvijek u molitvenoj osmini za jedinstvo kršćana pa se osvrnimo na to kako je Isus odabrao Vassulu i pozvao je da bude njegov apostol Jedinstva u svijetu. Sigurno to nije slučajnost što Vassulin rođendan pada na prvi dan molitvene osmine za kršćansko jedinstvo, i ovom prigodom mi joj šaljemo svoju ljubav i molitve. U ranijoj rođendanskoj poruci, 2002. godine, Isus je rekao Vassuli: „neka moj očinski poljubac utješi tvoje srce i ispuni tvoj duh gorljivošću za mojom Kućom;“ On nam danas svima to kazuje, dragi slušatelji: „Dajte da moj očinski poljubac utješi vaša srca i ispuni vaš duh gorljivošću za mojom Kućom!“ Nastavimo moliti s gorljivošću za kršćansko jedinstvo u Kući Božjoj na zemlji. Također, molimo vas, potpišite 'on line' peticiju True Life in God za jedinstvo kršćana, ukoliko to već niste do sada učinili.

Sada se vraćamo na naše izvješće o radu volontera True Life in God na Solomonskim otocima. Velikodušnim donacijama zajednice True Life in God za Beth Myriam mogli su priskrbiti hranu i odjeću za ljude koji su u potrebi u selu Leitongo. To selo smješteno je na otoku Sunfly, sjeverno od grada Honiara. Dok su sjedili i objedovali zajednički objed, seljani su slušali o porukama Pravi život u Bogu. Poslije jela volonteri su podijelili odjeću onima kojima je bila potrebna, a seljani su s ganućem iskazali svoju zahvalnost. To je bilo po prvi put u njihovu selu, i neki su zaplakali suzama radosnicama. Mi zahvaljujemo Bogu i svima onima koji rade i pomažu Beth Myriam tako da se ovakvi događaji mogu nastaviti.

Dragi slušatelji, ukoliko želite poslati donaciju za Beth Myriam, ili na opće račune True Life in God, molimo posjetite web stranicu True Life in God radija i kliknite na „Make a Donation“, ili našu hrvatsku web stranicu s detaljnim uputama o donacijama za Beth Myriam, gdje je naznačeno kako se mogu poslati jednokratne donacije putem bankarskog transfera ili kreditnom karticom mjesečne, pa makar i male, donacije.

Hvala vam na slušanju radija True Life in God.

Bog vas blagoslovio!