Rujan 2015/4

Dragi slušatelji, vi slušate radio True Life in God – Pravi život u Bogu, i evo vijesti za ovaj tjedan:

U Njemačkoj su prijatelji Pravog života u Bogu (iz Berlina, Istočne i Sjeverne Njemačke) u kolovozu održali pet skupova na kojima su predstavili poruke Pravi život u Bogu. Za te susrete pozvali su s Rodosa, iz Grčke, gospođu Hildegard da svjedoči o ovim porukama u o svojemu obraćenju kroz njih.

Prvi skup održan je u Kreuzbergu, u berlinskom okrugu, u srijedu, 19. kolovoza 2015. u dvorani Gradske vijećnice. Nazočilo je oko 25 osoba, a većina njih dotad ništa nije znala o ovim porukama, te su se poslije raspitivali o knjigama s ovim porukama.

U četvrtak, 20. kolovoza, održan je drugi skup u Potsdamu, kraj Berlina, o temama: Jedinstvo Crkava, o svećenicima i što Gospodin u porukama govori onima koji su posvećeni Crkvi, i što su „duše žrtve“.

U petak, 21. kolovoza, u Heiligendamm-u, lijepom gradiću na Baltiku, gđa Hildegard održala je svoj treći govor o porukama True Life in God i svojemu vlastitom obraćenju po njima.

U subotu, 22. kolovoza, održan je četvrti govor u malom selu Wusseken-u, u kući seoskog župnika, gdje se okupilo oko 30 osoba. Važno je spomenuti što su tom skupu nazočili mladi ljudi, kao i to što je nakon toga nastavljen razgovor o porukama.

U nedjelju, 23. kolovoza, održan je posljednji skup u jednom selu kraj Berlina. Nazočilo je više od 40 osoba, a neki su bili sa svojom djecom. Slava Bogu.

Gđa Hildegard je u svojim govorima nastojala odgovoriti na ključna pitanja kao što je: Zašto Bog danas daje poruke? Što je neprekidna molitva? Koliko poznajemo Duha Svetoga? Da li naša duša živi nakon biološke smrti? Zašto Gospodin traži da sjedinimo Crkve? Što znači: „Znati Boga i razumjeti ga“? Kako moramo moliti? Koliko poznajemo Nebeskog Oca, koliko poznajemo Presveto Srce Isusovo, itd.

To je bio blagoslovljeni napor prijatelja True Life in God u Njemačkoj, koji su u svome kraju radili s puno ljubavi da bi se organizirali ovi skupovi i širile poruke našega Gospodina. Neka Gospodin umnoži takvu gorljivost!

Dragi prijatelji, hvala na slušanju radija True Life in God, tj. Pravog života u Bogu. Neka Krist Gospodin i Blažena Djevica Marija blagoslove vas i vaše obitelji.