31. OBLJETNICA TLIG - ČUDO S TORTOM

TORTA ZA 31. OBLJETNICU TRUE LIFE IN GOD

Vassula piše o slici torte koju je jučer, u nedjelju, 27. studenoga 2016. slikala.

Ovo je slikano jučer, mobitelom, popodne u mojoj kuhinji kad sam upalila svijeću na torti sa dva digitalna naslova: 31. obljetnica TLIG.

Torta se upalila u zlatnoj boji na polovici gdje je nacrtano Presveto Srce Isusovo i na Isusovu grimiznom ogrtaču. Slastičar je napravio sliku Isusova Presvetoga Srca na lijevoj strani torte, a na desnoj strani gore, anđele, pozadina je bila plava.

Nismo imali nikakvog kristala okolo da bi on davao neki efekt. Mi smo jučer slavili obljetnicu True Lire in God – Pravog života u Bogu, zajedno s molitvenom zajednicom od 32 osobe.

U Kristu,

Vassula

***********

Vlč. Joseph dao je svoj dodatni komentar.

Ova slika slikana je na 31. obljetnicu poruka, a nikakvih kristala nije bilo u blizini što sve čini još začudnijim.

Ono što me posebno impresioniralo bila je brzina, uhvaćeno je fotoaparatom, ovih kristalnih zraka koje su u stvarnosti (barem meni) izlazile kao Krv i Voda iz Isusova Presvetoga Srca, a koje je s. Faustina vidjela i pokušala prenijeti ih umjetniku da ih naslika na platnu Božjeg Milosrđa. Da li su ove isijavajuće zrake, nejasne zbog svoje silne brzine, iste kao što ih je s. Faustina vidjela? Ta brzina sugerira hitnost kojom Isusovo ljubljeno Presveto Srce kuca za svaku dušu da primi ove poruke.

Žalosno je što talijanski svećenici, koji napadajući TLIG poruke na račun racionalizma koji hara po današnjim sjemeništima diljem svijeta, su 'trenirani' kod tih istih sjemeništaraca da previde takva istančana i moćna čudesa koja nam Bog nastavlja davati, kao što je ova slika koju daješ.

U Kristu,

Vlč. Joseph

****************

A i u Zagrebu je proslava 31. obljetnice PRAVOG ŽIVOTA U BOGU bila svečana, što se može vidjeti i na slikama! Mi smo slavili baš na taj dan, dan koji je Gospodin rekao da slavimo – 28. studenoga.

Najvažniji susret s Bogom počeli smo u molitvi, gdje smo čitav sat molili, a onda slavili Gospodina u svetoj misi. Zahvaljujemo Bogu na tako lijepim uvjetima – slaviti u miru i ljubavi! A onda smo otišli na večeru, u lijepi ambijent.

No, nije sve time bilo gotovo! Popravni tog slavlja naše male molitvene zajednice, održan je već za tjedan dana, Terezija je naumila napraviti tortu i donijeti je na molitvenu zajednicu. Pa, evo, tu je maleno stado s pastirom, a i torta 31 …

No, to je na neki način naša 'posljednja večera' - naime sve će ubuduće počimati i završavati samo molitvom - ništa od svjetovnog stola - odlučeno je da malo gladujemo. No, kraj je, kao što vidimo bio sladak!