Travanj 2013/1.

Dragi slušatelji, vi slušate Radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo vijesti za ovaj tjedan. Vassulina knjiga „RAJ POSTOJI, ALI I PAKAO“ od veljače je promicana u Americi i Kanadi.

Do sada je Vassula imala nekoliko interviewa na Američkim radio postajama, TV šouima, novinama i Internet emisijama.

A evo i nekih gradova koje je Vassula posjetila da bi promicala svoju knjigu: New Orleans, Philadelphia, New London, Corpus Christi, Portland, Springfield i Washington

Imala je intervju s voditeljem postaje Američki radio - Host James Lowe - u njegovoj emisiji. Evo što je rekla o svome poslanju: „Ovo iskustvo počelo je prije 28 godina. To je zaista fantastično iskustvo, zato što se događa s Bogom i nadnaravnim. Kad kažemo nadnaravno to znači kroz djelovanje milosti koja dolazi od Boga. To je Božji poziv svim ljudima, cijelom čovječanstvu. To je prekrasna poruka Božjeg milosrđa i dobrote, ali sadrži i opomene i proroštva koja će se obistiniti.

Dalje vas obavještavamo da mnoge web-stranice donose članke o toj Vassulinoj knjizi. Evo dijela sa web-stranice iz New Jersey od 15. ožujka 2013.:

„Vassulina knjiga „Raj postoji, ali i pakao“ došla je 1. ožujka na prvo mjesto liste Barnes&Nobles.com bez oglašavanja i publiciteta, jedino se bazira na golemom zanimanju koji je ona izgradila kroz društvene medije i široke mase. A postoji preko milijun obožavatelja na facebook-u.

I dalje kažu: „Vassula je govorila u oko 80 zemalja, milijunima ljudi, uključujući više od 500.000 na Filipinima. Susrela se s mnogim državničkim glavama diljem svijeta, primila humanitarne nagrade za svoj dobrovoljni rad, susrela Papu i mnoge kardinale u Vatikanu.

Dragi slušatelji, nastavimo svojim molitvama podupirati Vassulu i ovo Bogom dano poslanje.

Hvala na slušanju radija PRAVI ŽIVOT U BOGU i svima koji sada slave Uskrs želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Krist je uskrsnuo - zaista je uskrsnuo!