Travanj 2016/4

Dragi slušatelji, vi slušate radio True Life in God tj. Radio Pravi život u Bogu, i evo vijesti za ovaj tjedan.

True Life in God Irske održat će predavanje o porukama u subotu, 30. travnja 2016. Poruke Pravi život u Bogu iscjeljuju i mijenjaju život, i one su za svakoga od nas.

Svjedokinja True Life in God, Kathryn Coakley, govorit će o porukama, a Vassula o Jedinstvu kršćana i znakovima kraja vremena. Skup će se održati u subotu u 14 h u Tullamore Court Hotel, u okrugu Offaly. Ulaz slobodan. Pozovite svoju obitelj i prijatelje.

Svijete, kojemu je toliko potrebna nada, dođite i vidite zašto Bog govori u naše vrijeme, što nam znače njegove poruke i što on traži od nas. True Life in God raduje se susretu s vama u subotu, 30. travnja!

True Life in God Toronta, Kanada, čini dodatni napor za Isusa, izdajući promotivni dodatak u novinama da bi promicali Poruke.

Volonteri True Life in God Toronta dodaju poseban dodatak u nekoliko odabranih novina tijekom travnja. Bazira se na evangelizacijskom letku koji koriste u Kanadi i SAD-u, crno-bijela slika Isus na Torinskom platnu koju je naslikala Vassula (uz copyright tj. autorsko pravo).

Ispod slike nalazi se poruka u originalnom rukopisu koja vam prodire u srce: „dođi k meni takav kakav si … ja, Isus, ljubim te.“

Iza toga nalaze se kontakt informacije i adresa True Life in God web stranice.

Jedne etničke novine pak planiraju ponoviti takav dodatak u svibnju, ali ovaj put s člankom kojeg je napisao drugi volonter diljem svijeta na jeziku tih novina.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija True Life in God tj. radija Pravi život u Bogu. Neka vas dragi Bog sve blagoslovi.